DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2149853-0.45736%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

05:19

SABAHA KALAN SÜRE

Kelime Oyunu ne zaman başlıyor? Yeni format nasıl?
11 okunma

Kelime Oyunu ne zaman başlıyor? Yeni format nasıl?

Kendine Türk televizyonlarında özel bir yer edinen yarışma programı 'Kelime Oyunu', 16 Eylül'den itibaren hafta içi her gün teve2’de olacak. İbrahim Selim’in sunumuyla yeni sezona 'merhaba' diyecek olan sevilen yarışma, yeniliklerle ekrana gelecek. İbrahim Selim, rekabeti kuvvetlendirmek için yarışmacı sayısını 5’e çıkarttıklarını açıkladı.

ABONE OL
Eylül 14, 2024 07:43
Kelime Oyunu ne zaman başlıyor? Yeni format nasıl?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İbrahim Selim, yeni sezonun heyecanını paylaşarak, Kelime Oyunu’nun uzun yıllardır izleyicilerinin büyük ilgisini çeken bir yarışma olduğunu vurguladı.

Haberin Devamı

EKRAN BAŞINDAKİLER DE YARIŞIYOR

Selim, sıra dışı sunumu ile dikkat çeken yarışmayı, “Kelime hatırlamaya çalışırken kendinizi bulduğunuz, son derece eğlenceli bir yarışma. Yarışmacılar butonun karşısında mücadele ederken, ekran başında izleyenler de onlarla birlikte heyecanı yaşıyor” sözleriyle tanıttı.Yenilenen Kelime Oyunu, 16 Eylül Pazartesi başlıyor Yarışmacı sayısı 5’e çıktı

HEM EĞLENCE HEM HIRS

Selim, “Hem izleyicilerle hem de yarışmacılarla güçlü bir bağ kurduğumuz, dilimize hakimiyetimizi geliştirebildiğimiz, eğlenceli anlarla yarışma hırsını bir arada yaşadığımız bir yarışma” diyerek Kelime Oyunu’nu övdü ve yeni sezondaki yeniliklerden bahsetti.

“HEYECANI KAÇMASIN”

Bu sezonda günlük yarışmacı sayısının 5’e çıkarıldığını belirten Selim, “Rekabeti daha da güçlendirmek için bu kararı aldık. Çekimlere başladık ve oldukça heyecanlı ve eğlenceli bir sezon olacağının işaretlerini görüyoruz. Geçen sezon gibi çeşitli sürpriz bölümler de olacak. Daha fazla bilgi verip heyecanı kaçırmak istemiyorum. Hafta içi her akşam teve2 ekranlarında olmanızı bekliyoruz.” dedi.Yenilenen Kelime Oyunu, 16 Eylül Pazartesi başlıyor Yarışmacı sayısı 5’e çıktı

Haberin Devamı

Kelime Oyunu yarışması, 16 Eylül Pazartesi günü itibaren hafta içi her gün 19.30’da teve2’de yayınlanacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP