DOLAR 34,4676 0.32%
EURO 37,2859 0.45%
ALTIN 2.997,871,49
BITCOIN 23356450.63632%
İstanbul
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

15:54

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Kayseri'de 4 gol var kazanan yok! (Kayserispor 2-2 Gaziantep FK | özet)
2 okunma

Kayseri'de 4 gol var kazanan yok! (Kayserispor 2-2 Gaziantep FK | özet)

Kayserispor, Süper Lig'in 9. haftasında Gaziantep FK'yı konuk edecek. Ev sahibinin ligde galibiyeti bulunmuyor. Konuk takım ise 6 maçtır 3 puana hasret. Kötü...

ABONE OL
Ekim 19, 2024 12:33
Kayseri'de 4 gol var kazanan yok! (Kayserispor 2-2 Gaziantep FK | özet)
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trendyol Süper Lig’e milli maç arasından sonra Kayserispor ile Gaziantep FK arasında oynanan heyecanlı bir mücadele ile geri dönüş yapıldı. Yeni teknik direktörü Sinan Kaloğlu ile yeni bir döneme başlayan Kayserispor, Selçuk İnan yönetimindeki Gaziantep FK’yı ağırladı. Gollerle dolu geçen karşılaşma 2-2’lik eşitlikle sona erdi.

ANTEP ÖNE GEÇTİ, KAYSERİ BERABERLİĞİ YAKALADI

Maçın ilk golü 22. dakikada Gaziantep FK’dan geldi. Okereke, ceza sahası içinde yaptığı vuruşla topu ağlara gönderdi. Bu golden sadece iki dakika sonra Boa Morte sahneye çıktı ve Kayserispor, skoru 1-1’e getirdi. İlk yarı sona ermek üzereyken Gaziantep FK, Kozlowski’nin golüyle deplasmanda 2-1 öne geçti ve soyunma odasına bu skorla girdi.

SON SÖZÜ CARDOSO SÖYLEDİ

Gaziantep FK’nın öne geçmesinin ardından baskısını artıran Kayserispor, aradığı golü 57. dakikada Cardoso’nun ayağından buldu ve skoru eşitledi. Geride kalan sürede başka gol olmadı ve takımlar sahadan 2-2’lik eşitlikle ve birer puanla ayrıldı.

KAYSERİSPOR YİNE KAZANAMADI

Ev sahibi Kayserispor, 2-2’lik beraberliğin ardından Trendyol Süper Lig’de puanını 5’e yükseltti. Bu sonuçla birlikte Kayserispor, Gaziantep FK karşısında da galibiyet elde edemeyerek bu sezon henüz 3 puanla tanışamadı. Gaziantep FK ise bu beraberlikle puanını 6’ya çıkardı.

 

Kayserispor-Gaziantep FK maçının 11’leri

Kayserispor: Bilal, Gökhan, Attamah, Carole, Hasan Ali, Kartal Kayra, Karimi, Cardoso, Mane, Boa Morte, Bahoken.

Gaziantep FK: Dioudis, Emre Taşdemir, Ertuğrul, Kozlowski, Lungoyi, Saborit, Sorescu, Ndiaye, Bruno, Maxim, Okereke.

Maçın önemli anları

1′ Maç başladı.

GOL | 22′ Okereke gol attı, Gaziantep FK öne geçti… Sorescu’nun pasını alan Okereke, kale önünde topu ağlara gönderdi: 0-1.

GOL | 24′ Boa Morte gol attı, Kayserispor beraberliği yakaladı… Boa Morte, kale önünden yaptığı kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi: 1-1.

GOL | 45+1′ Kozlowski gol attı, Gaziantep FK deplasmanda yeniden öne geçti… Kozlowski, sol çaprazdan yaptığı vuruşla topu ağlara gönderdi: 1-2.

DEVRE | İlk yarı sona erdi.

İKİNCİ YARI BAŞLADI | 46′ İkinci yarı başladı.

GOL | 57′ Cardoso gol attı, Kayserispor beraberliği yakaladı… Ceza sahası içinde vuruşunu yapan Cardoso topu ağlara gönderdi: 2-2.

MAÇ BİTTİ | Maç sona erdi.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.