DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21572650.50642%
İstanbul
21°

HAFİF YAĞMUR

19:11

AKŞAMA KALAN SÜRE

Kaymakam Karaloğlu, Simav’da Şarkıcı Selçuk Balcı’ya Eşlik Etti
12 okunma

Kaymakam Karaloğlu, Simav’da Şarkıcı Selçuk Balcı’ya Eşlik Etti

ABONE OL
Eylül 5, 2024 08:48
Kaymakam Karaloğlu, Simav’da Şarkıcı Selçuk Balcı’ya Eşlik Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Simav Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu, 6’ncı Simav-Eynal Havacılık Festivali’nde sahneye çıkarak müziğe olan tutkusunu bir kez daha sergiledi. Karadenizli şarkıcı Selçuk Balcı’ya gitarıyla eşlik eden Karaloğlu, müzik yeteneğiyle izleyicileri büyüledi.

Karaloğlu’nun müzik yolculuğu Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi İktisat Bölümü’nde başladı. Üniversite yıllarında kurduğu grupla hem gitarist hem de solist olarak sahne alan Karaloğlu, kaymakamlık görevi boyunca da müziğe olan bağlılığını sürdürdü.

2015 yılında Domaniç Kaymakamı olarak göreve başladığında, 8 ay süren yoğun bir çalışmanın ardından 12 kişilik bir orkestra kurmuş ve halk konserleri düzenlemişti. Simav’a geldikten sonra da müzikten kopmayan Karaloğlu, 6’ncı Simav-Eynal Havacılık Festivali’nde Selçuk Balcı’nın konserinde sahneye çıktı.

‘KAYMAKAM OLMASA, BİRLİKTE KONSER KONSER GEZECEĞİZ’

Simav Türküsü ‘Dağ başında kestane’ ile başlayan konserde, Şevval Sam’ın ‘Ander Sevdaluk’ türküsünü Balcı ile birlikte seslendiren Karaloğlu, yaklaşık 1,5 saat sahnede kaldı. Konsere katılan Simavlılar, Karaloğlu ve Balcı’ya ellerindeki Türk bayrakları ve cep telefonlarının ışıklarıyla coşkulu bir şekilde eşlik ettiler.

Konserin ardından Balcı, Karaloğlu’na teşekkür ederek, “Allah böyle kaymakamı her ilçeye nasip etsin. Kültür, sanat desen var, gitar desen var, aynı zamanda solist. Kaymakam olmasa birlikte çalışacağız, konser konser gezeceğiz” dedi.

Domaniç’te düzenlediği halk konserinde “Bugüne kadar herkes benden yol, su, elektrik istiyordu. Şimdi türkü istiyor” diyen Karaloğlu, Simav’da sahne almanın mutluluğunu dile getirerek, “Bu tür etkinliklerde yer almak ve halkımızla birlikte bu güzel anları paylaşmak, benim için büyük bir onur. Selçuk Balcı ile burada aynı sahneyi paylaşmak da unutulmaz bir deneyim oldu” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Kültür Sanat

Kültür Sanat Selçuk Balcı Havacılık Güncel Sanat Müzik Balcı Simav

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP