DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21572760.50081%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

05:18

SABAHA KALAN SÜRE

Kaymakam Karaloğlu, Simav’da Şarkıcı Selçuk Balcı’ya Eşlik Etti
13 okunma

Kaymakam Karaloğlu, Simav’da Şarkıcı Selçuk Balcı’ya Eşlik Etti

ABONE OL
Eylül 5, 2024 08:47
Kaymakam Karaloğlu, Simav’da Şarkıcı Selçuk Balcı’ya Eşlik Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Simav Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu, Simav-Eynal Havacılık Festivali’nde sahneye çıkarak müzik tutkusunu bir kez daha sergiledi. 6. festivalde Karadenizli şarkıcı Selçuk Balcı’ya gitarıyla eşlik eden Karaloğlu, müzikal yeteneğini herkese gösterdi. Domaniç’te kaymakamlık yaptığı dönemde 12 kişiden oluşan bir orkestra kurmuş ve halk konserleri düzenlemişti. Simav’da da müzikle bağını koparmayan Karaloğlu, “Dağ başında kestane” türküsüyle başlayan konserde Balcı ile birlikte “Ander Sevdaluk” türküsünü seslendirdi ve yaklaşık 1.5 saat sahnede kaldı.

Karaloğlu’nun müzikle olan ilgisi Eskişehir Anadolu Üniversitesi’ndeki öğrencilik yıllarına dayanıyor. O dönemde kurduğu bir grupla hem gitar çalıp hem de şarkı söyleyerek sahneye çıkan Karaloğlu, kaymakam olduktan sonra da müzikten kopmadı. 2015 yılında Domaniç’te görevine başladıktan sonra 8 ay süren çalışmanın ardından 2017’de memur, esnaf ve öğrencilerden oluşan bir orkestra kurdu ve “Her telden” adlı bir konser düzenledi. Şimdi ise Simav’da da gitarını elinden bırakmıyor.

‘KAYMAKAM OLMASA, BİRLİKTE KONSER KONSER GEZECEĞİZ’

Selçuk Balcı’nın konserinde sahneye çıkan Karaloğlu, hemşehrisine gitarla eşlik etti. Konser alanını dolduran Simavlılar, Türk bayrakları ve telefon ışıklarıyla Kaymakam ve sanatçıya destek verdi. Konserin ardından Balcı, Karaloğlu’na teşekkür ederek, “Allah böyle kaymakamı her ilçeye nasip etsin. Kültür, sanat desen var, gitar desen var, aynı zamanda solist. Kaymakam olmasa birlikte çalışacağız, konser konser gezeceğiz” dedi.

Domaniç’teki halk konserinde “Bugüne kadar herkes benden yol, su, elektrik istiyordu. Şimdi türkü istiyor” diyen Karaloğlu, Simav’daki konserde de sahnede olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. “Bu tür etkinliklerde yer almak ve halkımızla birlikte bu güzel anları paylaşmak, benim için büyük bir onur. Selçuk Balcı ile burada aynı sahneyi paylaşmak da unutulmaz bir deneyim oldu” şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yerel Haberler Kültür Sanat Selçuk Balcı Havacılık Güncel Müzik Balcı Simav

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP