DOLAR 34,0004 -0.19%
EURO 38,0601 0.39%
ALTIN 2.829,160,95
BITCOIN 21606284.82828%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:16

SABAHA KALAN SÜRE

Kaybolan çocuğun amcasıyla telefon görüşmeleri ortaya çıktı
15 okunma

Kaybolan çocuğun amcasıyla telefon görüşmeleri ortaya çıktı

ABONE OL
Eylül 13, 2024 07:56
Kaybolan çocuğun amcasıyla telefon görüşmeleri ortaya çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Diyarbakır’da kaybolan ve 19 gün sonra hayatını kaybeden 8 yaşındaki Narin Güran’ın tutuklu amcası Salim Güran’ın, yeğeninin kaybolduğu gün Antalya’da tatil yapan kuzeni Mehmet Şerif Güran’ı (44) 5 kez aradığı ortaya çıktı. Güran, amcasının telefon görüşmelerinin sakin olduğunu ve herhangi bir panik belirtisi taşımadığını belirtti.

Narin Güran’ın ölümüyle ilgili Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nın sürdürdüğü soruşturma kapsamında, Salim Güran’ın olayın gerçekleştiği gün 5 kez görüştüğü kişi tespit edildi. Narin’in ortadan kaybolduğu gün, okulun güvenlik kamerasına yansıyan son görüntüsünden sonra, Salim Güran’ın Antalya’da bulunan bir cep telefonu numarasını aradığı tespit edildi. 16.43 ile 17.59 saatleri arasında 5 kez yapılan görüşmelerde toplam 352 saniye konuşulduğu HTS kayıtlarında belirlendi.

Jandarma, Salim Güran’ın aradığı kişinin, Diyarbakır’da yaşayan amcasının oğlu Mehmet Şerif Güran olduğunu ve olayın gerçekleştiği gün ailesiyle birlikte Antalya’nın Kemer ilçesi Beldibi Mahallesi’ndeki bir otelde tatilde olduğunu tespit etti. Mehmet Şerif Güran, olayın gerçekleştiği gün Salim Güran’ın 16.43’te kendisini arayarak köydeki pamuk tarlasının kurtlandığını söylediğini, 16.55’te ise tarladan bir fotoğraf göndererek ilaçlama yapılıp yapılmayacağını sorduğunu belirtti. Güran, amcasının sesinde herhangi bir titreme veya tedirginlik olmadığını, sesinin çok rahat olduğunu ve olayla ilgili bir şey söylemediğini ifade etti.

Salim Güran’ın olayın gerçekleştiği gün kendisine gönderdiği fotoğrafları emniyet birimlerine teslim eden Mehmet Şerif Güran, Narin’in cesedinin bulunması sonrasında Diyarbakır’a döndüğünü söyledi. Güran, amcasının böyle bir şey yapacağını hiç düşünmediğini ancak gerçeklerin yargı tarafından ortaya çıkarılacağını belirtti.

Soruşturma birimlerinin, Salim Güran’ın kuzeniyle irtibata geçerek hedef şaşırtmaya çalıştığı ihtimalini değerlendirdiği bildiriliyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Antalya 3-sayfa Güncel Tatil

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP