DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2144835-0.02851%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:18

SABAHA KALAN SÜRE

Kastamonu’da İhlas Vakfı Sıla Erkek Öğrenci Yurdu Yeni Eğitim Yılına Hazır
19 okunma

Kastamonu’da İhlas Vakfı Sıla Erkek Öğrenci Yurdu Yeni Eğitim Yılına Hazır

ABONE OL
Ağustos 29, 2024 07:49
Kastamonu’da İhlas Vakfı Sıla Erkek Öğrenci Yurdu Yeni Eğitim Yılına Hazır
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kastamonu’da faaliyet gösteren İhlas Vakfı Sıla Erkek Öğrenci Yurdu, 150 öğrenci kapasitesiyle yeni eğitim-öğretim yılına hazır. Yurt, eski ve yeni öğrencileri için kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Kastamonu Üniversitesi kampüsüne sadece 10 dakikalık yürüme mesafesinde bulunan Sıla Yurdu, öğrencilerine konforlu bir ortam sunuyor. Yatakhaneler, yemekhane, ders çalışma ve dinlenme alanları titizlikle hazırlandı. Yurt Müdürü Enis Köklü, öğrencileri “müşteri” olarak değil, “anne ve babalarının emanetleri” olarak gördüklerini vurguladı.

Devlet desteği de sağlayan yurtta, öğrenciler bir aile ortamının tadını çıkarıyor. Köklü, “Yurt yönetimi, personel ve öğrencilerimiz birbirimize bağlı bir aileyiz. Yeni öğrencilerimizi aramıza katılmaya bekliyoruz. Temizlik, ferah bir ortam, lezzetli yemekler, rahat çalışma imkanı ve milli-manevi değerlere bağlılık bizim için önceliklidir. Yemeklerde, gezilerde, spor ve bilgi yarışmalarında, özel günlerde öğrencilerimizle birlikteyiz. Vakfımız kamu yararı için çalıştığı için, kayıt yaptıran her öğrenciye devlet tarafından 5 bin ila 6 bin TL arasında destek sağlanıyor. Öğrencilerimiz, kaldıkları 1, 2 veya 3 kişilik odaların ücretine göre devlet yardımına ek olarak yüzde 25, 50 veya 80 oranında ücret ödeyerek yurdun tüm imkanlarından yararlanıyor” dedi.

Köklü, yurdun doluluk oranının yüksek olduğunu ve kayıtların devam ettiğini belirtti. – KASTAMONU

kastamonu Eğitim Yerel Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP