DOLAR 34,2393 -0.12%
EURO 37,0824 0.25%
ALTIN 3.016,060,79
BITCOIN 23200671.46407%
İstanbul
18°

AZ BULUTLU

18:18

AKŞAMA KALAN SÜRE

Karşıyaka şirketleşme için kongreye gidiyor
6 okunma

Karşıyaka şirketleşme için kongreye gidiyor

İzmir'i yıllardır futbol, basketbol ve voleybol liglerinde temsil eden kentin 112 yıllık en köklü spor kulübü Karşıyaka, şirketleşme gündemiyle ilgili...

ABONE OL
Ekim 24, 2024 11:34
Karşıyaka şirketleşme için kongreye gidiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Karşıyaka’nın 18 Kasım’da yapılması planlanan olağanüstü genel kurulunda şirketleşme yetkisi yönetime verilecek. Kesin tarih henüz belirlenmemiş olsa da, kulüp yönetimi üyelerin onayına sunulacak. Şirketleşme süreciyle birlikte camianın önde gelen isimlerinden oluşan yeni bir yönetim kurulu oluşturulması da hedefleniyor. Şirketleşme onaylanması halinde, İlker Ergüllü başkanlığında güçlü bir yönetim listesi oluşturulması planlanıyor.

 BİLETLERE BÜYÜK İLGİ

 TFF 3’üncü Lig 1’inci Grup’ta üst üste 6 galibiyetle liderlik koltuğuna oturan Karşıyaka, cumartesi günü Tokat Belediye Plevnespor’la Alsancak Stadı’nda yapacağı iç saha maçına büyük ilgi var. Maçın saati yoğun talepler üzerine 19.00’a çekildi ve bu sezon ilk kez gece maçı oynanacak. Yeşil-kırmızılılar, maraton tribün bilet fiyatını 8 TL’lik işlem bedeliyle birlikte 10 TL olarak belirledi ve biletler kısa sürede tükendi. Numaralı tribün biletleri 250 TL’den satılıyor ve tribünlerin dolması bekleniyor.

 ADEM BÜYÜK TEKNİK DİREKTÖR OLDU

 Geçen sezonun ilk yarısında Karşıyaka’da forma giyen golcü Adem Büyük, profesyonel futbol kariyerini noktalayarak teknik direktörlüğe başladı. Kaf-Kaf’ta geçen sezon transfer olan Adem Büyük, ilk yarıda 12 maçta 2 gol ve 2 asistle oynadıktan sonra devre arasında kadro dışı bırakıldı. 37 yaşındaki Adem Büyük, eski takımlarından 1’inci Lig’de mücadele eden Yeni Malatyaspor’da teknik direktörlük görevine getirildi. Adem Büyük, Malatyaspor’un Süper Lig’de olduğu dönemde bir dönem futbolcu-teknik adam olarak görev yapmıştı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.