DOLAR 34,2906 0.16%
EURO 37,0922 -0.36%
ALTIN 3.028,620,57
BITCOIN 23162261.07725%
İstanbul
18°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Karaman’da Lise Öğrencisi Tabanca İle Vurularak Öldürüldü
4 okunma

Karaman’da Lise Öğrencisi Tabanca İle Vurularak Öldürüldü

ABONE OL
Ekim 27, 2024 10:48
Karaman’da Lise Öğrencisi Tabanca İle Vurularak Öldürüldü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Karaman’da yaşanan acı bir olayda, Mehmet Eren Parlak (16), okulda arkadaşı A.G. (16) tarafından tabancayla vurularak hayatını kaybetti. Genç çocuğun cenazesi, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Olay, dün sabah saatlerinde Hakkı Teke Spor Lisesi’nde gerçekleşti. 11-B sınıfı öğrencisi A.G., 11-A sınıfı öğrencisi Mehmet Eren Parlak’ı, henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü tabancayla vurdu. Mehmet Eren, ağır yaralandığı olay yerinden hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı.

Olay sonrası gözaltına alınan A.G., sorgulanmak üzere Çocuk Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Kullanılan tabancanın ise A.G.’nin dayısına ait olduğu ve Antalya Emniyet Müdürlüğü’nde görevli bir polis memuruna ait olduğu öğrenildi. Emniyette susma hakkını kullanan A.G., mahkeme tarafından tutuklandı.

‘SENİN YOKLUĞUNA NASIL DAYANACAĞIM’

Mehmet Eren’in annesi Gamze İçel ve babası Önder Parlak’ın boşanmış olması sebebiyle, devlet koruması altında Karaman Sevgi Evleri’nde kalan genç adamın cenazesi, bugün Şehir Mezarlığı’nda düzenlenen törenle toprağa verildi. Törene, anne ve babası, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, sınıf arkadaşları ve vatandaşlar katıldı. Gamze İçel, derin bir üzüntüyle, “Kuzum senin yokluğuna nasıl dayanacağım?” diyerek gözyaşlarına boğuldu. Cenazeye katılan sınıf arkadaşları da birbirlerine sarılıp ağladılar.

EKİPLER DESTEK VERDİ

Olayın ardından okulda öğrencilere psikososyal destek sağlayan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ekipleri, mezarlıkta da aile ve öğrencilere destekte bulundu. Mehmet Eren’in cenazesi, törenin ardından kılınan namazla toprağa verildi. Önder Parlak’ın komşusu Serdar Uğurludağ, “Okullarda bu psikolojik destekleri öne almamız lazım. Gençlerin psikolojik desteğe ihtiyacı var,” dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karaman 3-sayfa Eğitim Güncel Suç

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.