DOLAR 34,0675 0.01%
EURO 38,1654 0.66%
ALTIN 2.830,681,01
BITCOIN 21135703.21381%
İstanbul
22°

HAFİF YAĞMUR

13:03

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Karaman’da Kayıp Sağlık Çalışanı Aracında Ölü Bulundu
7 okunma

Karaman’da Kayıp Sağlık Çalışanı Aracında Ölü Bulundu

ABONE OL
Eylül 16, 2024 09:45
Karaman’da Kayıp Sağlık Çalışanı Aracında Ölü Bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Karaman’da bir sağlık çalışanı, aracının içinde silahla vurulmuş halde ölü bulundu. Olayın, akşam saatlerinde Yunus Mahallesi Dereköy yolu üzerinde gerçekleştiği belirtildi.

37 yaşındaki sağlık çalışanı Şahin Caner’e ulaşamayan ailesi polise başvurarak kayıp ihbarında bulunmuştu. Polis ekipleri tarafından başlatılan arama çalışmaları sonucunda Caner’in aracı Dereköy yolu üzerinde park halinde bulundu. Ekipler, aracın kapıları kilitli halde olduğunu ve Caner’in hareketsiz bir şekilde içinde bulunduğunu fark etti.

Olay yerine gelen sağlık ve itfaiye ekipleri, aracın camını kırarak Caner’e ulaştı. Sağlık ekipleri, yapılan incelemelerde Caner’in silahla kalbinden vurulduğunu ve hayatını kaybettiğini tespit etti. Olay yerine gelen Caner’in yakınları ise büyük bir üzüntü yaşadı.

Cumhuriyet savcısı olay yerinde inceleme yaptıktan sonra Caner’in cenazesi otopsi yapılmak üzere çalıştığı hastanenin morguna kaldırıldı. Caner’in Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri Biriminde görev yaptığı öğrenildi. Olayla ilgili intihar ihtimali de araştırılıyor.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. – KARAMAN

Yerel Haberler Güvenlik Olaylar karaman 3-sayfa Sağlık Suç

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP