DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21476750.06273%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

13:02

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Kandıra Plajları Çocuklu Ailelerle Dolup Taşıyor
11 okunma

Kandıra Plajları Çocuklu Ailelerle Dolup Taşıyor

ABONE OL
Ağustos 31, 2024 10:55
Kandıra Plajları Çocuklu Ailelerle Dolup Taşıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kocaeli’nin gözde tatil beldelerinden Kandıra, okul kapılarının açılmasına sayılı günler kala tatilcilerle dolup taştı. Özellikle İstanbul ve çevre illerden gelen aileler, çocuklarıyla birlikte serin sulara atlayarak son tatil günlerinin tadını çıkardı.

Masmavi denizi, altın rengi kumları ve yemyeşil doğasıyla Kandıra sahilleri, tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Sıcak havaya aldırış etmeyen tatilciler, güneşin keyfini çıkarıyor ve dalgaların arasında eğleniyor. İstanbul, Sakarya ve Düzce gibi illerden gelen vatandaşlar, Kandıra’nın huzurlu atmosferinde kendilerini rahatlatıyor.

“Kandıra’nın denizi ve kumu mükemmel”

Çocuklarıyla birlikte Kandıra’nın tadını çıkaran Nurten Demir, “Günümüzü değerlendirmek için çocuklarla beraber denize geldik. Harika bir yer, denizi ve kumu mükemmel” sözleriyle memnuniyetini dile getirdi.

“İstanbul’dan çok fazla insan Kandıra’ya geliyor”

12 yıldır Kandıra’nın Kumcağız sahilinde yazlık evleri bulunan İsmail Alsancak, “Kandıra’nın denizi ve insanlarını seviyorum, dürüst insanlar. Adapazarı ve İstanbul’dan çok fazla insan buraya geliyor. Özellikle Anadolu yakası, Avrupa yakası ve Silivri’den çok kişi Kandıra’ya geliyor” diyerek bölgenin popülerliğini vurguladı.

İstanbul kocaeli Kandıra Tatil Turizm Yerel Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP