DOLAR 34,0675 0.01%
EURO 38,1654 0.66%
ALTIN 2.830,681,01
BITCOIN 21135703.21381%
İstanbul
22°

HAFİF YAĞMUR

13:03

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Kanada'da Türk ailenin restoranı, kundaklamalar sonucu kullanılamaz hale geldi | Dış Haberler
8 okunma

Kanada'da Türk ailenin restoranı, kundaklamalar sonucu kullanılamaz hale geldi | Dış Haberler

Türk ailenin sahibi olduğu Pizza Mozza restoranı iki kez kundaklandı. İşletme sahiplerinden Berat Saymadi, yerel basına yaptığı açıklamada, ilk kundaklamanın restoranda büyük bir hasara yol açmadığını ancak ikincisinde işletmenin kullanılamaz hale geldiğini ifade etti

ABONE OL
Eylül 15, 2024 09:46
Kanada'da Türk ailenin restoranı, kundaklamalar sonucu kullanılamaz hale geldi | Dış Haberler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kanada’nın Quebec eyaletinde, Türk bir ailenin işlettiği Pizza Mozza restoranı, üç gün içinde düzenlenen iki kundaklama saldırısı sonucu kullanılamaz hale geldi.

İlk saldırı 31 Ağustos gecesi meydana geldi ve restoranda önemli hasara yol açmadı. Ancak ikinci kundaklama, 2 Eylül gecesi gerçekleşerek işletmenin tamamen kullanılamaz hale gelmesine neden oldu.

Restoran sahibi Berat Saymadi, yerel medyaya yaptığı açıklamada, ikinci saldırının ardından işletmelerinin tamamen kullanılamaz hale geldiğini belirtti. Saymadi, “İlk saldırıdan sonra büyük bir korku yaşadık. İkinci saldırı ise her şeyi mahvetti. Artık işletmemizi kullanamaz hale geldik” dedi.

Polis, kundaklama saldırılarıyla ilgili soruşturma başlattı, ancak henüz bir şüpheli veya fail tespit edilemedi.

Saymadi, sosyal medya platformu X’te yaptığı bir paylaşımda, “Saldırıların ardından geçen 10 gün gerçek bir kabus oldu. Hala herhangi bir sonuç alamadık, umutla bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Saymadi, paylaşımında Türk Konsolosluğu ve Oka Belediyesi’ne destekleri için teşekkür etti ve “Müşterilerimizle o kadar güçlü bir bağ kurmuştuk ki, restorana girdiklerinde ne isteyeceklerini neredeyse biliyorduk. Yemeklerimizi çok seviyorlardı” dedi.

Aile, kundaklanan işletmeyi yeniden inşa etmek için bağış kampanyası başlattı. Bu kampanyayla, tekrar müşterilerine hizmet vermeyi ve toplulukta yerlerini almaya devam etmeyi umuyorlar.

*Haberin görseli Berat Saymadi’nin X hesabından alınmıştır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP