DOLAR 33,9942 -0.21%
EURO 38,0583 0.34%
ALTIN 2.827,170,88
BITCOIN 21520824.73106%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:16

SABAHA KALAN SÜRE

Kamala Harris-Donald Trump canlı yayında karşı karşıya gelecek: Harris'ten ilk açıklama! | Dış Haberler
  • 7/24 Haber izle
  • Gündem
  • Avrupa
  • Kamala Harris-Donald Trump canlı yayında karşı karşıya gelecek: Harris'ten ilk açıklama! | Dış Haberler
12 okunma

Kamala Harris-Donald Trump canlı yayında karşı karşıya gelecek: Harris'ten ilk açıklama! | Dış Haberler

ABD'de başkanlık seçimi için yarışacak Kamala Harris ve Donald Trump, 10 Eylül'de ilk kez canlı yayında kozlarını paylaşacak. Harris ve Trump bir süredir canlı yayının gerçekleşeceği kanal konusunda anlaşmazlık yaşıyordu, dün akşam karşılaşmanın 10 Eylül'de olacağını duyurdu. Tarihin belli olmasının ardından açıklama yapan Harris "Donald Trump'ın nihayet 10 Eylül'de benimle münazara yapmayı taahhüt ettiğini duydum. Dört gözle bekliyorum" ifadelerini kullandı

ABONE OL
Ağustos 9, 2024 08:45
Kamala Harris-Donald Trump canlı yayında karşı karşıya gelecek: Harris'ten ilk açıklama! | Dış Haberler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kasım ayındaki ABD başkanlık seçimlerine doğru ilerlerken, Demokrat aday Kamala Harris ile Cumhuriyetçi aday Donald Trump, 10 Eylül’de canlı yayında ilk kez karşı karşıya gelecekler. 5 Kasım’da yapılacak seçimlerin öncesinde, bu karşılaşma iki adayın seçim kampanyalarının önemli bir parçası olacak.

Canlı yayın tartışması ne zaman? Haberi Görüntüle

Bu karşılaşma, Haziran ayında Joe Biden’ın başkanlık yarışından çekilmesinin ardından Trump ile Biden’ın canlı yayında karşılaşmasının ardından gerçekleşecek. Harris ve Trump’ın karşılaşması, 2024 Başkanlık Seçimi’nde adayların ilk karşı karşıya gelişini temsil ediyor.

REKLAM

Trump, dün yaptığı açıklamada, uzun zamandır beklenen başkan adayları münazaralarına hazır olduğunu ve Harris ile karşı karşıya gelmeyi kabul ettiğini belirtti. Trump, Fox News, ABC News ve NBC News kanallarında 4, 10 ve 25 Eylül’de canlı yayın tartışmaları için anlaştığını ve Harris’in bu teklife olumlu yanıt vermesini beklediğini dile getirdi.

ABC News, Trump ve Harris’in 10 Eylül’de canlı yayında karşı karşıya gelmeyi kabul ettiklerini duyurdu.

"DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM"

Tarih kesinleştikten sonra Harris, yaptığı açıklamada “Donald Trump’ın nihayet 10 Eylül’de benimle münazara yapmayı taahhüt ettiğini duyduğuma sevindim. Dört gözle bekliyorum” ifadelerini kullandı.

*Haberin görselleri Associated Press tarafından servis edilmiştir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP