Kahramanmaraş’ın Kapalıçarşı’sında, 51 yaşındaki Şükrü Karabörk, babasının mirasını sürdürüyor: Şam tatlıcılığı.
38 yıllık tecrübesiyle, pide fırınında geleneksel yöntemlerle pişirdiği Şam tatlılarını satarak hem geçimini sağlıyor hem de aile mesleğini yaşatıyor.
Karabörk, tamamen doğal ve katkısız malzemelerle hazırladığı tatlıları, “Babamın mesleğini 38 yıldır, kulübemizde vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. Yaşlı babam arada bize yardım etmeye geliyor ama artık gücü yetmiyor, bu işi devraldım.” sözleriyle anlatıyor.
GÜNDEM
16 dakika önceGÜNDEM
16 dakika önceGÜNDEM
16 dakika önceGENEL
28 dakika önceGENEL
28 dakika önceGENEL
28 dakika önceGENEL
1 saat önce