DOLAR 34,2786 0.31%
EURO 37,5231 -0.06%
ALTIN 2.928,201,36
BITCOIN 21295522.72326%
İstanbul
24°

HAFİF YAĞMUR

19:40

YATSIYA KALAN SÜRE

Kadınlar futbolunda Fenerbahçe-Galatasaray derbisi
8 okunma

Kadınlar futbolunda Fenerbahçe-Galatasaray derbisi

Kadınlar Futbol Ligi'nde derbi haftası Fenerbahçe Petrol Ofisi, Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde Galatasaray Petrol Ofisi'ni konuk edecek. İşte...

ABONE OL
Ekim 11, 2024 09:33
Kadınlar futbolunda Fenerbahçe-Galatasaray derbisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe Petrol Ofisi, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nin 6. haftasında sahasında Galatasaray Petrol Ofisi ile karşı karşıya gelecek. 13 Ekim Pazar günü saat 14.00’te Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde oynanacak bu heyecan verici karşılaşma, FB TV ve GS TV’den canlı yayınlanacak.

Ligin güçlü ekiplerinden Fenerbahçe Petrol Ofisi, 5 haftada attığı 24 golle ve sadece 1 gol yiyerek taraftarlarını coşturdu. Bu derbide de galibiyetle ayrılmak isteyen sarı-lacivertli ekip, evinde taraftarının desteğini arkasına alarak üç puanı hedefliyor.

Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalarak tarih yazan Galatasaray Petrol Ofisi, ligde altıncı haftaya iki maç eksik girmesine rağmen namağlup yolculuğuna devam ediyor. Şu ana kadar sergilediği performansla göz dolduran son şampiyon, bu derbide de zafer kazanarak zirve mücadelesini sürdürmeyi amaçlıyor.

Gol kraliçeliğinde ise Fenerbahçe Petrol Ofisi’nden Ece Türkoğlu ve Roselord Borgella, 5’er golle liderliği paylaşıyor. Galatasaray Petrol Ofisi’nden Ebru Topçu ise 4 golle takımının golcüsü konumunda yer alıyor. Her iki ekibin sahada sergileyeceği performans ve kazanma azmi, hafta sonu Türkiye Kadınlar Futbol Ligi’ne büyük heyecan katacak. Futbolseverler, bu tarihi rekabetin kadın futbolunda yarattığı atmosferi ekranları başında veya stadyumda yaşayacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.