DOLAR 34,2584 0.12%
EURO 37,1353 0.3%
ALTIN 3.013,360,71
BITCOIN 2294062-1.94559%
İstanbul
14°

AÇIK

12:54

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

‘Kadınlar Alya’yla bağ kuracak’
8 okunma

‘Kadınlar Alya’yla bağ kuracak’

‘Uzak Şehir’ dizisiyle ekrana gelmeye hazırlanan Sinem Ünsal, canlandıracağı Alya’yla kadınların bağ kuracağını söyledi.

ABONE OL
Ekim 22, 2024 06:57
‘Kadınlar Alya’yla bağ kuracak’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kanal D’nin heyecanla beklenen yeni dizisi “Uzak Şehir”, çekimlerine Mardin’de başladı. Masalsı mekanları ve etkileyici hikayesiyle dikkat çeken dizi, güçlü oyuncu kadrosuyla da beklentileri yükseltiyor. Ozan Akbaba’nın başrolünde yer aldığı dizide, Sinem Ünsal, Alya Albora karakteriyle izleyici karşısına çıkacak.

‘Kadınlar Alya’yla bağ kuracak’

Ünsal, Alya’yı cesur ve savaşçı bir kadın olarak tanımlıyor. Kariyer sahibi olan ve tek başına oğlunu büyüten Alya, Albora ailesine karşı durmaktan çekinmeyen güçlü bir karakter. Oyuncu, “Alya, çocuğu uğruna her şeyi göze alabilen, sağlam ve savaşçı bir kadın” diyor.

Sinem Ünsal, canlandırdığı Alya karakterinin kadınlar üzerinde derin bir etki bırakacağını düşünüyor. Her kadının Alya’da kendinden bir parça bulabileceğini belirten Ünsal, “Alya, anne olmasak bile, bir kadın olarak mücadelelerimizi hatırlatacak, kendi yaşamlarımızla özdeşleşebileceğimiz bir karakter” diyerek, karakterin derinliğini vurguluyor. Ünsal, bugüne kadar hayat verdiği rollerden çok farklı bir performansla izleyici karşısına çıkacak.

‘Kadınlar Alya’yla bağ kuracak’

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP