DOLAR 34,0004 -0.2%
EURO 38,0522 0.33%
ALTIN 2.833,081,09
BITCOIN 21601135.81687%
İstanbul
21°

AZ BULUTLU

20:34

YATSIYA KALAN SÜRE

Jurecka'dan Samsunspor mesajı
7 okunma

Jurecka'dan Samsunspor mesajı

Çaykur Rizespor'un yeni transferi Vaclav Jurecka, Samsunspor ile oynanacak mücadele öncesinde açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

ABONE OL
Eylül 18, 2024 10:34
Jurecka'dan Samsunspor mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çaykur Rizespor, 22 Eylül Pazar günü evinde Samsunspor’u ağırlayacağı Süper Lig’in 6. haftası maçına hazırlanıyor. Mehmet Cengiz Tesisleri’nde Teknik Direktör İlhan Palut’un gözetiminde yapılan antrenmanda yeşil-mavililer ısınma hareketleri, kısa pas çalışmaları ve istasyon egzersizleri gerçekleştirdi. Antrenman taktik çalışmasıyla son buldu.

Karadeniz ekibinin yeni forveti Vaclav Jurecka, antrenman öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi. Önemli bir maça çıkacaklarını vurgulayan tecrübeli golcü, “Önümüzde çok önemli bir maç var. Galatasaray’a yenildik ve evimizde oynuyoruz. Taraftarlarımıza Galatasaray maçının telafi olarak bir hediye vermek istiyoruz. Bu maçı kazanmamız gerekiyor. Zorlu bir maç olacağına eminim ama iyi bir savunma yapıp hücumda fırsatlar yaratıp galibiyete ulaşmak istiyoruz. Benim için her derbi maç özeldir. Çekya’da da durum aynıydı. Her derbide gol atmak isterim. Takım arkadaşlarımla uyumu daha da artırmam gerekiyor. Sonrasında çok daha iyi olacağımıza ve gollerin geleceğine inanıyorum.” dedi. (DHA)

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.