DOLAR 34,1148 0.28%
EURO 38,1143 0.14%
ALTIN 2.857,781,02
BITCOIN 21649272.12245%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

12:47

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Jose Mourinho'dan takıma motivasyon mesajı: Başarılarla karşılık vermeliyiz
7 okunma

Jose Mourinho'dan takıma motivasyon mesajı: Başarılarla karşılık vermeliyiz

Fenerbahçe'nin Teknik Direkörü Jose Mourinho, yapılan son antrenmanda takım içi bir konuşma yaptı. Portekizli çalıştırıcı, öğrencilerine moral mesajı verdi.

ABONE OL
Eylül 8, 2024 07:35
Jose Mourinho'dan takıma motivasyon mesajı: Başarılarla karşılık vermeliyiz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Teknik direktör Jose Mourinho, milli ara nedeniyle futbolcularının motivasyonunun düşmesinden endişe duyuyor. Dünkü antrenmanda, 4 günlük izin sonrası milli takımlara katılan 12 oyuncusunun yokluğunun, takımın moralini etkilememesi gerektiğini vurguladı.

OSAYİ-SAMUEL’DEN KÖTÜ HABER

Fenerbahçe’nin Nijeryalı yıldızı Bright Osayi-Samuel, Nijerya Milli Takımı’nın Benin ve Ruanda ile oynayacağı maçlara çağrılmıştı. Ancak 4 Eylül’de sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldı ve yerine Benjamin Tanimu alındı. 26 yaşındaki oyuncunun sakatlığının ciddi olduğu belirtiliyor. Durumu MR sonucunda netlik kazanacak. Osayi-Samuel bu sezon 5 maçta forma giydi ve 1 asist yaptı.

Jose Mourinhodan takıma motivasyon mesajı: Başarılarla karşılık vermeliyiz

LİGE VERİLEN ARA GENÇLERE YARADI

Milli ara, Fenerbahçe’nin genç oyuncuları için büyük bir fırsat oldu. Mourinho, milli takımlara giden oyuncuların yokluğunda, Fenerbahçe Futbol Akademisi’ndeki gençleri antrenmanlara dahil etti. Gençler, tecrübeli oyuncularla birlikte çalışmanın heyecanını yaşıyor ve Jose Mourinho gibi bir efsane teknik direktörden futbolun inceliklerini öğreniyor.

‘BU BİZE BİR MOTİVASYON KAYBI OLARAK DÖNMEMELİ’

Mourinho, milli araların takımlar için zor bir süreç olduğunun altını çizdi. Özellikle 13 oyuncusunun milli takımlarda olması nedeniyle Fenerbahçe’nin zorluklarla karşı karşıya kalacağını belirtti. Ancak, bu durumun bir motivasyon kaybına dönüşmemesi gerektiğini, aksine forma şansı bulamayan oyuncular için bir fırsat olduğunu vurguladı.

Jose Mourinhodan takıma motivasyon mesajı: Başarılarla karşılık vermeliyiz

‘BAŞARILARLA KARŞILIK VERMELİYİZ’

Mourinho, Fenerbahçe’nin hem Süper Lig’de hem de formatı değişen Avrupa Ligi’nde iddialı olacağını belirtti. Bu süreçte oyuncuların büyük bir yükü omuzlayacağını ancak kalitenin bu zorluğun üstesinden gelmeleri için yeterli olduğunu vurguladı. “Büyük bir camia ve futbola gönül veren milyonlarca insanın gözü üzerimizde olacak. Onların bu fedakârlığına biz de kazanacağımız başarılarla karşılık vermeliyiz” diyerek sözlerini tamamladı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP