DOLAR 34,2906 0.16%
EURO 37,0922 -0.36%
ALTIN 3.028,620,57
BITCOIN 23001260.15463%
İstanbul
16°

AÇIK

15:45

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Jose Mourinho'dan Filip Kostic sürprizi! İşte özel görevi…
5 okunma

Jose Mourinho'dan Filip Kostic sürprizi! İşte özel görevi…

Bu akşam Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Bodrum FK'yi konuk edecek olan Fenerbahçe'de Jose Mourinho'dan sürpriz bir Filip Kostic kararı geldi. Sırp oyuncu...

ABONE OL
Ekim 27, 2024 08:33
Jose Mourinho'dan Filip Kostic sürprizi! İşte özel görevi…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nde Manchester United ile 1-1 berabere kalmasının ardından, bu akşam Kadıköy’de Bodrum FK ile karşılaşmaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertli takımda sol bekte Jayden Oosterwolde’nin sezonu kapatması sonrası meraklı bekleyiş sürüyor.

Oosterwolde’nin sakatlığı nedeniyle Hollanda’ya giden deneyimli oyuncu, sezonun geri kalanında forma giyemeyecek. Jose Mourinho ise bu boşluğu, Avrupa listesine dahil olmayan Filip Kostic’i sol bekte görevlendirerek dolduracak.

Jose Mourinhodan Filip Kostic sürprizi İşte özel görevi...

Mourinho, Kostic’e özel bir görev vererek, sol bek pozisyonunda klasik bir savunma oyuncusu gibi değil, sürekli hücuma katılan bir kanat oyuncusu gibi oynamasını talep ediyor. Fenerbahçe, 4’lü savunma sistemini kullanmasına rağmen, Kostic’ten ofansif olarak katkı bekleniyor.

Fred’in cezası nedeniyle orta sahada İsmail Yüksek görev alacak. 25 yaşındaki oyuncu, Fred’in formsuzluğunun da etkisiyle 11’de kalıcı olma şansını yakalayabilir. Mourinho ise, İsmail’in performansını ve önümüzdeki haftaki antrenmanları göz önünde bulundurarak nihai kararını verecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.