DOLAR 34,1455 0.02%
EURO 38,0783 0.42%
ALTIN 2.886,670,05
BITCOIN 2168974-0.18029%
İstanbul
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:24

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Jose Mourinho devreye girdi: Kara bulutları dağıtacak! Fenerbahçe'de telafi zamanı
9 okunma

Jose Mourinho devreye girdi: Kara bulutları dağıtacak! Fenerbahçe'de telafi zamanı

Galatasaray derbisinde alınan mağlubiyet sonrası morallerin bozulduğu Fenerbahçe’de yönetimle birlikte eleştirilerin hedefindeki Portekizli çalıştırıcı, Union...

ABONE OL
Eylül 24, 2024 07:34
Jose Mourinho devreye girdi: Kara bulutları dağıtacak! Fenerbahçe'de telafi zamanı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe, geçtiğimiz hafta sonu kendi sahasında Galatasaray’a 3-1 yenildikten sonra hem teknik direktör Jose Mourinho hem de yönetim eleştirilerin hedefi olmuştu. Sarı-Lacivertliler’in Asbaşkanı Acun Ilıcalı, “Bu bir yol kazası. Hocamız Mourinho, gerekeni yapacaktır” şeklinde açıklama yapmıştı.

Mourinho, bu durum karşısında harekete geçti!

Derbi yenilgisi sonrası morallerin bozulduğu Fenerbahçe’de, Portekizli teknik adam, Avrupa Ligi’nde Perşembe günü kendi evlerinde oynayacakları Union Saint-Gilloise maçını büyük bir fırsat olarak görüyor.

‘Kendi seviyemizde takımlar’

Şampiyonlar Ligi’nde Lille’e elendikleri maçın ardından, “Şampiyonlar Ligi’ni asla kazanamazdık ama bazı büyük takımları yenebilirdik. Avrupa Ligi’nde ise şansımız var. Çünkü orada kendi seviyemizde takımlarla karşılaşacağız” diyen Mourinho, hem bu sözünün arkasında olduğunu sahada göstermek hem de iyi bir futbolla gelecek bir galibiyetle taraftarlarından özür dilemek istiyor.

Jose Mourinho devreye girdi: Kara bulutları dağıtacak Fenerbahçede telafi zamanı

Fenerbahçe’ye uzun süredir beklediği lig şampiyonluğunu ve Avrupa’da başarıyı getirmek isteyen Mourinho, bir an önce takımdaki olumsuz havayı dağıtıp, Belçika ekibi karşısında alınacak bir zaferle yeni bir sayfa açmayı hedefliyor.

Oyuncuları motive ediyor

Galatasaray yenilgisinden sonra morali bozulan oyuncularını yeniden ayağa kaldırmak ve onları Union Saint-Gilloise maçına motive etmek için Mourinho hemen harekete geçti. Kariyerinde benzer birçok tecrübe yaşayan Mourinho’nun, futbolcularına, “Bu maçı düşünerek yaşayamayız. Bir an önce toparlanacağız ve kendimize geleceğiz. Herkes derbiyi unutsun ve perşembe günkü mücadeleye odaklansın” dediği öğrenildi.

Cezası 150 bin TL!

Kadıköy’deki Galatasaray maçı sonrası, rakip takımın teknik direktörü Okan Buruk’un basın toplantısını uzatması nedeniyle basın mensuplarının karşısına çıkmayan Mourinho’ya para cezası verilecek. TFF’nin sezon başında belirlediği ceza yönetmeliğine göre Portekizli hocaya, 150 bin TL para cezası verilecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP