DOLAR 34,1719 0.1%
EURO 38,1962 0.09%
ALTIN 2.871,19-0,12
BITCOIN 21713390.52888%
İstanbul
23°

AÇIK

05:21

SABAHA KALAN SÜRE

Joao Mario'dan sonra bir transfer daha: Temasa geçtik
10 okunma

Joao Mario'dan sonra bir transfer daha: Temasa geçtik

Transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş son olarak Benfica'dan Joao Mario'yu kadrosuna kattı. Siyah-beyazlılarsa Asbaşkan Hüseyin Yücel transfer çalışmaları...

ABONE OL
Eylül 3, 2024 11:33
Joao Mario'dan sonra bir transfer daha: Temasa geçtik
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş Asbaşkanı Hüseyin Yücel, takımın transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yücel, Joao Mario transferini de ele alarak şunları söyledi:

‘KESİNLİKLE İSTİYORUM DEDİ’

“Joao Mario’yu transfer ettik, hem orta sahada hem de kanatta görev yapabilecek bir oyuncu. Tüm transferlerimiz teknik direktörümüzün birinci ya da ikinci tercihleri arasında yer alıyor. İlk tercihimiz Angelo’ydu ancak Araplar devreye girerek transferi engelledi. Dün akşam hocamızla kısa bir görüşme yaptık. ‘Joao Mario’yu kesinlikle istiyorum, hazır durumda.’ dedi. Biz de ‘Patron sensin, ne diyorsan o’ diyerek Joao Mario’yu kadromuza kattık. Hiçbir panik transferine imza atmadık ve atmayacağız.”

‘TEMASA GEÇTİK’

“Young Boys’un sol beki Jaouen Hadjam ile ilgilendik, oyuncuyla görüştük ve iletişime geçtik. Transfer teklifi yapacaktık ancak maliyeti nedeniyle vazgeçtik. Zorunlu satın alma opsiyonuyla 4.5-5 milyon euroya transfer edilecekti. 21 yaşında çok yetenekli bir sol bek. Ancak maliyeti sadece 4.5-5 milyon euro değil, çünkü Chamberlain’i 6.5 milyon euroya serbest bırakmamız gerekiyor. Dolayısıyla toplam maliyet 11-12 milyon euroya çıkıyor. Bu nedenle transfer gerçekleştiremedik.”

EN BÜYÜK PAY BRONCKHORST’A

“Süper Lig’de üç maçta üç galibiyet aldık ve Lugano’yu büyük bir farkla eleyerek UEFA Avrupa Ligi’ne katıldık. Yeni transferlerin etkisi var elbette, ancak en büyük payı teknik direktörümüze vermek istiyorum.”

MACCABI TEL AVIV MAÇI HAKKINDA

“Maccabi maçıyla ilgili görüşümüz değişmedi. Eğer korkuyorlarsa, gelmekten ve turnuvadan çekilsinler demiştim. Seve seve gelecekler ve biz de onları ağırlayacağız. Kimsenin şüphesi olmasın, onları krallar gibi karşılayacağız. Herhangi bir girişimde bulunmamalarını rica ediyorum.”

Joao Mariodan sonra bir transfer daha: Temasa geçtik

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP