DOLAR 34,0448 -0.06%
EURO 38,0189 0.26%
ALTIN 2.820,180,63
BITCOIN 21497905.74544%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

16:30

İKİNDİYE KALAN SÜRE

İzmir’deki yangında moto kuryeler afetzedelere destek oldu
15 okunma

İzmir’deki yangında moto kuryeler afetzedelere destek oldu

ABONE OL
Ağustos 20, 2024 08:51
İzmir’deki yangında moto kuryeler afetzedelere destek oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzmir’in Karşıyaka Yamanlar semtinde çıkan ve çok sayıda evi ve iş yerini etkileyen yangında moto kuryeler, afetzedelere yardım eli uzattı.

Dün sabah saatlerinde kontrol altına alınan yangında, 16 ev ve 40’tan fazla iş yeri zarar gördü. Bu zorlu süreçte, kuryeler birlik olup yardım çağrısına cevap verdi. Vigo kuryeleri, bölgedeki diğer firmalarda çalışan meslektaşlarıyla birlikte hareket ederek, yangın söndürme çalışmalarına katılan itfaiyecilere ve mağdur olan vatandaşlara içecek ikram etti.

İki gece boyunca yangının sürdüğü süreçte, kuryeler sabaha kadar yangın bölgesine sevkiyat yaptı. Vigo Ege Bölge Müdürü Aytek Çetir, afet bölgesinde yaşananları şöyle anlattı: “Perşembe günü şiddetlenen yangın, rüzgarın etkisiyle tüm Karşıyaka dağlarını kapladı. Kuryelerimiz hem perşembe hem de cuma günü, evleri veya iş yerleri zarar gören vatandaşlarımızın yardımına koştu. Ayrıca, gece gündüz demeden alevlerle mücadele eden kahraman itfaiyecilere anlık su ve ayran ikram ettik. Farklı firmalardan kuryeler de bize destek verdi ve harika bir dayanışma örneği sergiledik. Bölgedeki tüm kuryelerle gurur duyuyoruz.” – İSTANBUL

Karşıyaka Ekonomi İzmir İzmir Yaşam Ekonomi Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.