DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2139734-0.59139%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

16:27

İKİNDİYE KALAN SÜRE

İzmir’de balıkçı barınağında kadın cinayeti
10 okunma

İzmir’de balıkçı barınağında kadın cinayeti

ABONE OL
Ağustos 10, 2024 08:52
İzmir’de balıkçı barınağında kadın cinayeti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzmir’in Karşıyaka ilçesindeki bir balıkçı barınağında meydana gelen dehşet verici bir olayda, 26 yaşındaki bir kadının cesedi bir teknenin derin dondurucusunda bulundu. Olayın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı ve görüntülerde şüpheli ile maktulün teknede buluştuğu, şüphelinin tekneye kovayla buz taşıdığı anlar yer alıyor.

Olay, 7 Ağustos akşamı Bostanlı İskelesi yakınlarında gerçekleşti. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, teknenin derin dondurucusunda genç kadının cesedini buldu. Ceset, savcı ve olay yeri inceleme ekiplerinin incelemelerinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Cesedin Hilmiye Tuğba Esgin’e (24) ait olduğu tespit edildi. İlk incelemeler genç kadının boğularak öldürüldüğünü gösterdi. Tekne sahibi Şenol A., cesedin kokmasını önlemek için tekneye buz taşıdığı belirtildi. Soruşturma kapsamında Şenol A. ve karısı D.A. ile K.B.Ö. gözaltına alındı.

Korkunç olayın şüphelisi Ş.A. (37), emniyetteki ifadesinde Hilmiye Tuğba Esgin’in kız arkadaşı olduğunu ve teknede birlikte yaşadıklarını itiraf etti. Ş.A., cinayeti kıskançlık nedeniyle çıkan bir tartışma sonucu işlediğini söyledi. Emniyetteki ifadesinin ardından Ş.A. tutuklandı. Olayda gözaltına alınan diğer zanlılar D.A. ve K.B.Ö. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Güvenlik Kamerası Karşıyaka izmir Güvenlik İzmir Cinayet 3.Sayfa Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP