DOLAR 34,0713 0.14%
EURO 38,0911 0.01%
ALTIN 2.835,570,24
BITCOIN 21487103.64535%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:17

SABAHA KALAN SÜRE

İzmir Karşıyaka’da Teknede Kadın Cesedi Bulundu
7 okunma

İzmir Karşıyaka’da Teknede Kadın Cesedi Bulundu

ABONE OL
Ağustos 7, 2024 10:42
İzmir Karşıyaka’da Teknede Kadın Cesedi Bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, balıkçı barınağında demirli bir teknenin derin dondurucusunda bir kadın cesedi bulundu. Cesedin bozulmaması için şüphelinin tekneye büyük miktarda buz taşıdığı iddia ediliyor. Olayla bağlantılı olarak tekne sahibi gözaltına alındı.

Olay, dün akşam saatlerinde Karşıyaka’daki Bostanlı İskelesi yakınlarındaki balıkçı barınağında yaşandı. Teknede bir ceset olabileceğine dair ihbarı değerlendiren polis ekipleri hemen olay yerine gitti. Teknenin derin dondurucusunda inceleme yapan ekipler, genç bir kadına ait cesedi buldu. Derin dondurucudan çıkarılan ceset, savcının ve olay yeri inceleme ekiplerinin incelemelerinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Çuval çuval buz taşınmasının, cesedin kokmasını önlemek için yapıldığı tahmin ediliyor.

Yapılan araştırmalar sonucunda tekne sahibi Şenol A. polis tarafından gözaltına alındı. Cesedin Hilmiye Tuğba Esgin’e (26) ait olabileceği düşünülerek yakınlarına haber verildi. İzmir Adli Tıp Kurumu morguna giden Hilmiye Tuğba Esgin’in kız kardeşi, cesedin kardeşine ait olduğunu doğruladı. Gözaltındaki şüphelinin cesedin bozulmaması için tekneye çuval çuval buz taşıdığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Karşıyaka İzmir Güvenlik İzmir Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP