DOLAR 34,0004 -0.19%
EURO 38,0601 0.39%
ALTIN 2.829,160,95
BITCOIN 21606284.82828%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:16

SABAHA KALAN SÜRE

İzmir Karşıyaka’da Teknede Ceset Bulundu
15 okunma

İzmir Karşıyaka’da Teknede Ceset Bulundu

ABONE OL
Ağustos 8, 2024 09:51
İzmir Karşıyaka’da Teknede Ceset Bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde bulunan bir balıkçı barınağında, bağlı bir teknenin derin dondurucusunda 24 yaşındaki Hilmiye Tuğba Esgin’in cesedi bulundu. İlk tespitlere göre, genç kadın boğularak öldürülmüştü. Olayla ilgili olarak, tekne sahibi, karısı ve başka bir şahıs gözaltına alındı.

Olay, dün akşam saatlerinde Bostanlı İskelesi yakınlarında bulunan balıkçı barınağında meydana geldi. Polis ekipleri, teknede bir ceset olabileceği ihbarını değerlendirerek olay yerine intikal etti. Teknede yapılan incelemeler sonucunda, derin dondurucu içerisinde genç bir kadının cesedi bulundu. Derin dondurucudan çıkarılan ceset, savcının ve olay yeri inceleme ekiplerinin incelemelerinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Cesedin Hilmiye Tuğba Esgin’e ait olabileceği değerlendirilmesi üzerine, kız kardeşi İzmir Adli Tıp Kurumu morguna çağrıldı ve cesedin kardeşine ait olduğunu tespit etti. İlk incelemeler, genç kadının boğularak öldürüldüğünü gösteriyordu. Olayla ilgili soruşturma kapsamında, ceset kokusunu bastırmak için tekneye çuval çuval buz taşıyan tekne sahibi Şenol A., soruşturmanın ilerleyen aşamalarında ise karısı D.A. ve şüpheli K.B.Ö. gözaltına alındı. Şahısların emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Karşıyaka İzmir Adli Tıp İzmir Cinayet Gözaltı Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP