DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2139312-0.58572%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

16:27

İKİNDİYE KALAN SÜRE

İzmir Enternasyonal Fuarı’nda Mahsun Kırmızıgül Halk Konseri Verdi
14 okunma

İzmir Enternasyonal Fuarı’nda Mahsun Kırmızıgül Halk Konseri Verdi

ABONE OL
Eylül 6, 2024 09:48
İzmir Enternasyonal Fuarı’nda Mahsun Kırmızıgül Halk Konseri Verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzmir Enternasyonal Fuarı’nda (İEF) uzun bir aradan sonra Çim Konserleri’nde sahne alan Mahsun Kırmızıgül, binlerce hayranı ile buluştu. Sanatçı, fuarda sahne almaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “İzmir’e yabancı değilim” dedi.

93’üncü kez düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı, ünlü isimleri fuar ziyaretçileriyle buluşturmaya devam ediyor. 9 Eylül Pazartesi gününe kadar sürecek Çim Konserleri’nde Mahsun Kırmızıgül, 19 yıl aradan sonra ilk kez halk konserine çıktı.

Konser başladıktan sonra Kırmızıgül, “Gül Senin Tenin” şarkısıyla hayranlarını selamladı. Şarkıları hep bir ağızdan söyleyen izleyiciler, Kırmızıgül’ün “Yıkılmadım” şarkısını söylerken gözyaşlarına hakim olamadı.

Şarkıcılık hayatının başlangıcına değinen Kırmızıgül, Bergen’in “Sen Affetsen” parçasını seslendirerek duygusal bir an yaşattı. Konser boyunca 7’den 70’e tüm izleyiciler, Kırmızıgül ile birlikte üzüntü ve mutluluğu paylaştı.

Konser öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kırmızıgül, uzun bir aradan sonra halk konserine çıkma kararını, İzmir’den gelen teklif ve fuarın da etkisiyle aldığını söyledi. Türkiye’de İzmir Fuarı’nın müzik dünyası için önemli bir yere sahip olduğunu belirten Kırmızıgül, eskiden insanların fuara gelerek konserlere katıldığını ve fuar alanlarında zaman geçirdiğini hatırlattı.

Çim Konserleri, 6 Eylül’de Hayko Cepkin, 7 Eylül’de Derya Bedavacı, 8 Eylül’de Sakiler ile devam edecek. İzmir’in kurtuluş günü olan 9 Eylül’de ise Haluk Levent sahne alacak.

Alternatif Sahne’de Şanışer ve Sokrat St, genç izleyiciler için unutulmaz bir gece yaşattı. İkili, “Susamam”, “Ben Kimim”, “Gel” gibi sevilen şarkılarını seslendirdi. Şanışer, İzmir’in medeniyet ve aydınlık yüzü olduğunu belirterek, izleyicilere teşekkür etti.

Alternatif Sahne’de 6 Eylül’de Ceylan Ertem, 7 Eylül’de Yedinci Ev, 8 Eylül’de Can Gox sahne alacak.

İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında Kültürpark Atatürk Açıkhava Tiyatrosu’nda “İzmir Aşkına Sokağın Kadınları” adlı müzikal sahnelendi. İzmir’de başarıya ulaşmış kadınları anlatan müzikal, 1940’lardan günümüze bilindik şarkılarla izleyenlere keyifli bir gece yaşattı. Müzikal, İzmir’in farklı dönemlerini, kültürel zenginliğini ve kadınlarını sergilerken, danslarıyla da eğlenceli bir gösteri sundu.

Mahsun Kırmızıgül Kültür Sanat Etkinlikler Magazin Güncel Sanat Müzik izmir İef

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP