DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21551810.30102%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

13:02

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

İzmir Enternasyonal Fuarı’nda Hande Yener Konseri
14 okunma

İzmir Enternasyonal Fuarı’nda Hande Yener Konseri

ABONE OL
Eylül 3, 2024 08:48
İzmir Enternasyonal Fuarı’nda Hande Yener Konseri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), bu yıl 93. kez kapılarını açarak İzmirlileri unutulmaz anlara şahitlik etti. Geleneksel Çim Konserleri kapsamında sahne alan Hande Yener, hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşattı.

2000’li yıllardan beri popülerliğini koruyan Hande Yener, İEF’in Çim Konserleri’nde enerjik sahne şovuyla dikkat çekti. Pop ve elektronik müzikle harmanlanmış en sevilen şarkılarını seslendiren Yener, İzmirlileri coşturdu. Konsere katılan müzikseverler, ellerindeki pankartlarla Hande Yener’in “Benden bir tane daha yok”, “Sebastian”, “Bodrum” gibi şarkılarına eşlik etti.

Konserde duygusal bir konuşma yapan Hande Yener, “Hayvanseveriz, insanseveriz, bu dünyayı sevenleriz, doğaya aşık, ülkemize aşığız” diyerek hayranlarını duygulandırdı.

Çim Konserleri heyecanla devam ediyor. Semicenk, Motive, Mahsun Kırmızıgül, Hayko Cepkin gibi isimler sahne alacak. Migros sponsorluğunda Derya Bedavacı ve Sakiler de unutulmaz bir gece yaşatacak. 9 Eylül’de ise Haluk Levent, İzmir’in kurtuluşunu kutlamak için özel bir konser verecek.

İEF Alternatif Sahne’de ise Anıl Piyancı, Perdenin Ardındakiler, Redd, Şanışer&Sokrat St, Ceylan Ertem, Yedinci Ev ve Can Gox gibi isimler müzikseverlerle buluşacak.

Kültür Sanat Hande Yener Magazin Güncel Sanat Müzik izmir

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP