DOLAR 34,2768 0%
EURO 37,4295 -0.19%
ALTIN 2.920,79-0,24
BITCOIN 22236253.4361%
İstanbul
18°

AÇIK

16:00

İKİNDİYE KALAN SÜRE

İZMİR Bilal Saygılı: Cumhurbaşkanımızın güçlü duruşunun her mahallede ifade edilmesi elzemdir
7 okunma

İZMİR Bilal Saygılı: Cumhurbaşkanımızın güçlü duruşunun her mahallede ifade edilmesi elzemdir

ABONE OL
Ekim 14, 2024 07:51
İZMİR Bilal Saygılı: Cumhurbaşkanımızın güçlü duruşunun her mahallede ifade edilmesi elzemdir
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Karşıyaka’da düzenlenen 8. Olağan İlçe Kongresi’nde konuştu. Saygılı, teşkilatların “Dört S” kuralını benimsemeleri gerektiğini vurgulayarak saygı, sevgi, samimiyet ve secdeye dikkat çekti. Saygılı ayrıca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü duruşunun her mahallede hissedilir olması gerektiğini söyledi.

Kongreye telefonla bağlanan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Karşıyaka’ya stat yapılmasını istediklerini ancak İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden henüz bir adım atılmadığını belirtti. Dağ, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın stat inşaatı için alanı belediyeye vermeye hazır olduğunu da ekledi.

AK Parti Karşıyaka 8. Olağan İlçe Kongresi, Deniz Baykal Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Kongreye AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, milletvekili Şebnem Bursalı ve çok sayıda partili katıldı. Divan Başkanlığı’na AK Parti İl Başkan Yardımcısı Tansu Kaya seçildi. Kongrede mevcut İlçe Başkanı Selahattin Köse tek aday olarak gösterildi. Kongrenin açılışında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajı okundu ve Karşıyaka teşkilatının çalışmalarını anlatan bir video gösterildi.

Saygılı, konuşmasında Türkiye’de yaşanan değişimlerden bahsetti ve AK Parti’nin 28 Şubat sürecinde yaşanan zorlukları atlattığını hatırlattı. Saygılı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın savunma sanayiinden endüstrileşmeye kadar birçok sözü yerine getirdiğini ve bunlardan birinin de tesettür engelinin kaldırılması olduğunu belirtti. Saygılı, Ayasofya’nın açılışını da örnek göstererek, Allah’ın izniyle Kudüs’te namaz kılma hayalinin de gerçekleşeceğini ifade etti. Saygılı, gençlere seslenerek Karşıyaka’nın İzmir’de AK Parti’nin başarısına önemli katkı sağlayabileceğini vurguladı.

AK Parti İzmir İl Milletvekili Şebnem Bursalı, Karşıyaka’da ve İzmir’de AK Parti’yi zirveye taşıyacaklarına olan inancını dile getirdi. Bursalı, birlik, beraberlik ve başarının AK Parti’nin temel değerleri olduğunu ve bu değerler sayesinde başarıya ulaşacaklarına inandığını söyledi.

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Selahattin Köse, Türkiye’nin dünya çapında güçlü bir ülke olduğunu vurgulayarak 31 Mart seçimlerinde Karşıyaka’da en yüksek oy oranına ulaştıklarını belirtti. Köse, CHP genel merkezinin atadığı başkanlar nedeniyle ilçenin kaderine terk edildiğini ve belediye meclisinde hukuksuzlukların yaşandığını öne sürdü. Köse, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yol arkadaşlarını susturmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini ve hukuksuzlukların takipçisi olacaklarını ifade etti.

Haber: Nevra UÇKAÇ – Kamera: Tekin GÜRBULAK / İZMİR, DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yerel Haberler Karşıyaka AK Parti Politika Güncel İzmir

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.