DOLAR 34,0682 0.01%
EURO 38,0182 0.27%
ALTIN 2.816,600,50
BITCOIN 21583846.56445%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

19:14

AKŞAMA KALAN SÜRE

‘İzleyicinin sıkılmaya vakti olmayacak’
11 okunma

‘İzleyicinin sıkılmaya vakti olmayacak’

Kanal D’de ekrana gelen ‘Taş Kâğıt Makas: Hayatın Oyunu’, yeni sezonuyla seyirciyle buluşuyor. Burak Yörük, “İzleyicilerimizin sıkılmaya vakti olmayacak” dedi.

ABONE OL
Eylül 17, 2024 09:27
‘İzleyicinin sıkılmaya vakti olmayacak’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

‘Taş Kâğıt Makas: Hayatın Oyunu’ dizisinin başrol oyuncuları Ekin Koç, Burak Yörük ve Ozan Güven, dizinin yarın başlayacak ikinci sezonu hakkında heyecan verici açıklamalarda bulundu. Kanal D’de saat 20.00’da yayınlanacak olan dizide, Koç, karakteri Umut’un içsel çelişkilerini dile getirerek “Aile kurmak, sevdiklerinin çoğalması, aynı zamanda açık vermeye de hazır olmak anlamına geliyor” dedi. Koç ayrıca, dizinin hikâyesinin güncel olaylarla paralellik gösterdiğini vurgulayarak, “Haberlere baktığınızda, dizimizin gerçeklerle nasıl örtüştüğünü göreceksiniz” diye ekledi.

Haberin Devamı

Dizide kötü karakter Fecir’i canlandıran Burak Yörük, karakterin yeni sezonla birlikte daha da ikonik bir hale geleceğini belirterek, “Yeni sezon o kadar etkileyici ki, kimse hazır değil. Fecir’in alışılmadık ve komik tavırları, insanların dikkatini çekiyor ve izlemelerine sebep oluyor. Bu sezon dolu dolu geçecek, izleyicilerimiz sıkılmak için zaman bulamayacaklar” dedi. Ozan Güven ise sıra dışı karakter Harun Yakar’ı bu sezon daha gerçekçi ve farklı bir şekilde yansıtacağını belirterek, “Seyirci bu sezon Harun Yakar’ın hayatla daha iç içe olduğunu, daha farklı bir versiyonunu izleyecek” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.