DOLAR 34,1510 -0.03%
EURO 37,1787 0.06%
ALTIN 2.945,380,31
BITCOIN 23055270.26407%
İstanbul
14°

PARÇALI BULUTLU

12:54

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

İtalya’da evlenmişlerdi! Reynmen: Bir sürpriz de burada yapabiliriz
5 okunma

İtalya’da evlenmişlerdi! Reynmen: Bir sürpriz de burada yapabiliriz

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adını duyuran ve sesiyle ön plana çıkan 29 yaşındaki Reynmen İtalya'da Emire Cansu Kurtaran ile geçtiğimiz günlerde evlendi. Fenomen isim, eşi ile birlikte AVM'de görüntülendi. Çift, bir düğün organizasyonunun da Türkiye'de yapılabileceğini söyledi.

ABONE OL
Ekim 17, 2024 06:59
İtalya’da evlenmişlerdi! Reynmen: Bir sürpriz de burada yapabiliriz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sosyal medya fenomeni Reynmen olarak bilinen Yusuf Aktaş, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Emire Cansu Kurtaran ile evlilik yolunda ilerledi.

30 Nisan’da Emire Cansu Kurtaran’a evlenme teklifi eden Reynmen, bu özel anları sosyal medya hesaplarından paylaşarak hayranlarıyla paylaştı. Çift, 11 Ekim’de İtalya’da görkemli bir düğünle hayatlarını birleştirdi.

Reynmen ve eşi Emire Cansu Kurtaran, İtalya’da düzenledikleri düğünle magazin gündemine oturan çift, geçtiğimiz günlerde bir alışveriş merkezinde objektiflere yakalandı. Dünyaca ünlü markalardan alışveriş yapan çift, basın mensuplarıyla kısa bir sohbet gerçekleştirdi.

“Çok mutluyuz”

Düğünle ilgili soruları yanıtlayan Reynmen, “Her şey hayal ettiğimiz gibi oldu, çok mutluyuz. Hayallerimizi gerçekleştirdik.” dedi.

“Kısmet”

Çiftin Türkiye’de de bir düğün düzenleme planları olup olmadığı sorulduğunda, ünlü şarkıcı “Öyle bir düşüncemiz var. Kısmet, belki burada da bir sürpriz yapabiliriz.” şeklinde konuştu.

İtalyada evlenmişlerdi Reynmen: Bir sürpriz de burada yapabiliriz

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP