DOLAR 34,1120 0.07%
EURO 37,9901 0.22%
ALTIN 2.818,120,08
BITCOIN 20619403.34414%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

13:03

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

İsviçre'de kan donduran cinayet! Eşinin cansız bedenini parçalara ayırdı, blenderdan geçirdi! | Dış Haberler
  • 7/24 Haber izle
  • Gündem
  • Avrupa
  • İsviçre'de kan donduran cinayet! Eşinin cansız bedenini parçalara ayırdı, blenderdan geçirdi! | Dış Haberler
17 okunma

İsviçre'de kan donduran cinayet! Eşinin cansız bedenini parçalara ayırdı, blenderdan geçirdi! | Dış Haberler

İsviçre basınında yer alan habere göre, Kristina Joksimovic isimli kadın korkunç bir cinayet sonucu hayatını kaybetti. Eşi Joksimovic'i öldürdüğünü itiraf eden Thomas isimli şahıs, eşini öldürdükten sonra testere, bıçak ve bahçe makasıyla cesedini parçalara ayırdı ve parçaları blenderdan geçirdi. Thomas, eşinin kendisine bıçakla saldırdığı için onu öldürdüğü, bunun bir meşru müdafaa olduğunu iddia etti ve serbest bırakılmayı talep etti.

ABONE OL
Eylül 13, 2024 07:45
İsviçre'de kan donduran cinayet! Eşinin cansız bedenini parçalara ayırdı, blenderdan geçirdi! | Dış Haberler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Feci bir olayda, İsviçre’de düzenlenen güzellik yarışmasının finalisti Kristina Joksimovic (38), Şubat 2024’te kocası Thomas tarafından öldürüldü. Eşi Joksimovic’i öldürdüğünü itiraf eden Thomas (41), serbest bırakılma talebi İsviçre Yüksek Federal Mahkemesi tarafından reddedildi.

Olay, İsviçre’nin Basel kentindeki Binningen ilçesinde gerçekleşti. Joksimovic’in kocası Thomas, cinayeti kabul ettikten sonra serbest bırakılmayı talep etti ancak bu talep İsviçre Yüksek Federal Mahkemesi tarafından reddedildi.

İsviçre medyasında yer alan haberlere göre, Thomas, eşini öldürdükten sonra cesedini testere, bıçak ve bahçe makasıyla parçalara ayırdı, daha sonra bu parçaları bir blenderdan geçirdi ve son olarak kimyasallar kullanarak eritti.

NEFSİ MÜDAFAA İDDİASI

İsviçre medyasındaki BZ Basel haberine göre, Thomas, eşi Joksimovic’e bıçakla saldırdığını ve onu meşru müdafaa gerekçesiyle öldürdüğünü iddia etti. Ancak mahkeme, Joksimovic’in boğularak öldürüldüğüne hükmetti. Thomas’ın polise verdiği ilk ifadede, Joksimovic’i ‘ölü olarak bulduğunu’ ve ‘panik yaparak’ cesedini parçaladığını söylediği aktarıldı.

Modellik yapan ve İsviçre’de düzenlenen güzellik yarışmasında finalist olan Joksimovic, 2017 yılında Thomas ile evlenmişti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP