DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21571500.49497%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:18

SABAHA KALAN SÜRE

İşte Jose Mourinho'nun Cengiz Ünder planı: Büyük bir patlama bekliyor
16 okunma

İşte Jose Mourinho'nun Cengiz Ünder planı: Büyük bir patlama bekliyor

Marsilya’dan 15 milyon Euro’ya alındığında Fenerbahçe’nin transfer rekorunu kırdı. Geçen sezon sakatlıklarla boğuştu, bu sezon ise 1 maçta 12 dakika süre aldı....

ABONE OL
Eylül 7, 2024 07:34
İşte Jose Mourinho'nun Cengiz Ünder planı: Büyük bir patlama bekliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon kadrosuna Fred, Dzeko, Tadic, Szymanski, Djiku, Becao ve Livakovic gibi önemli isimleri dahil etmişti. Transfer döneminin en dikkat çeken isimlerinden biri ise Marsilya’dan 15 milyon Euro’ya transfer edilen Cengiz Ünder’di. Bu transfer, kulüp tarihinin en pahalı transferi olarak kayıtlara geçti. Milli futbolcu, ilk sezonunda sakatlıklarla mücadele etti ve beklentilerin altında kaldı.

KAMPTA İYİ BAŞLANGIÇ AMA…

Bu sezonun başlangıcında, Cengiz Ünder iyi bir kamp dönemi geçirdi ve Jose Mourinho’nun dikkatini çekti. Ancak hazırlık maçlarında istenen performansı sergileyemedi. Sezonun başlangıcından bu yana sadece Rizespor maçında 12 dakika süre alabildi.

İşte Jose Mourinhonun Cengiz Ünder planı: Büyük bir patlama bekliyor

Mourinho’nun, Cengiz Ünder’den umudunu kestiği düşünülüyordu. Ancak tecrübeli teknik adam, sol bekte Oosterwolde’nin dışında tek alternatifi olan Levent Mercan ve 6 milyon Euro’ya transfer edilen Oğuz Aydın’ı kadro dışı bırakarak, Cengiz Ünder’i UEFA listesine dahil etti.

İDMANLARDA ÇOK FARKLI

Jose Mourinho, Cengiz Ünder’in yeteneğine ve potansiyeline hala inanıyor. Mourinho, Cengiz’i kazanmak için milli ara dönemini önemli bir fırsat olarak görüyor. Bu süreçte, öğrencisiyle özel olarak ilgilendiği biliniyor. 27 yaşındaki oyuncu da hocasının güvenini boşa çıkarmamak için çok çalışıyor.

DİKKAT ÇEKİYOR

Cengiz Ünder’in antrenmanlarda çift kale maçlarda etkili performans sergilediği ve şık goller attığı öğrenildi. Mourinho, milli aranın ardından Cengiz Ünder’in büyük bir patlama yapmasını bekliyor ve öğrencisine güveniyor.

İşte Jose Mourinhonun Cengiz Ünder planı: Büyük bir patlama bekliyor

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP