DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2152342-0.79471%
İstanbul
21°

HAFİF YAĞMUR

16:28

İKİNDİYE KALAN SÜRE

İşte Beşiktaş'ın derbi için yıkım planı! Giovanni van Bronckhorst'tan moral mesajı
8 okunma

İşte Beşiktaş'ın derbi için yıkım planı! Giovanni van Bronckhorst'tan moral mesajı

Süper Lig’in 5’inci haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş, Paparapark Stadyumu’nda karşılaşacak. Müsabaka öncesi siyah-beyazlı ekibin teknik patronu Giovanni van...

ABONE OL
Eylül 15, 2024 07:34
İşte Beşiktaş'ın derbi için yıkım planı! Giovanni van Bronckhorst'tan moral mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Trabzonspor’u ağırlayacak. Siyah-beyazlı ekibin teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, bu önemli karşılaşma için stratejisini belirledi.

A Milli Takım kadrosundan sakatlığı nedeniyle ayrılan Semih Kılıçsoy’un kasığında yırtık tespit edilmişti. Semih’in Trabzonspor maçına yetişmesi ve sahaya çıkması oldukça zor görünüyordu. Ancak tıbbi ekip ve Semih’in azmi sayesinde iyileşme süreci hızlandı ve Semih, maç kadrosunda yerini aldı.

Beşiktaş teknik ekibi, derbi öncesi son antrenmanını dün gerçekleştirdi. Öğle saatlerinde yapılan antrenmanda, karşılaşmanın taktiksel yönleri üzerinde yoğunlaştılar. Takımın son derece motive olduğu gözlemlendi. Kartal, hazırlıklarını tamamladıktan sonra Trabzon’a hareket etti.

İşte Beşiktaşın derbi için yıkım planı Giovanni van Bronckhorsttan moral mesajı

Giovanni van Bronckhorst, takımla bir toplantı gerçekleştirerek, maç günleri yedek kulübesinde yer alan oyuncuların moralini bozmamaları gerektiğini vurguladı. Hollandalı teknik direktör, “Bu takımda yedek diye bir şey yok. Benim için çoğu zaman yedek oyuncular sahadakilerden daha önemlidir. Hamle yapmak bu oyunun en kritik işidir. Bu kritik işi yapacak olanları da kulübede yanımda bekletiyorum. Haftalar ilerledikçe daha iyi anlayacaksınız. Bu takımda herkesin önemi ve yeri ayrı” dedi.

Beşiktaş’ın hedefi, Trabzon deplasmanından da galibiyetle ayrılıp çıkışını sürdürmek. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, zorlu maç öncesinde planlarını tamamladı ve ilk 11’ini belirledi. Siyah-Beyazlılar, Trabzon’a Mert’in kalede, Svensson, Paulista, Uduokhai ve Masuaku’nun savunmada yer aldığı bir kadroyla çıkması bekleniyor. Sivasspor maçındaki performansından memnun kalan Hollandalı teknik direktör, stoper ikilisinde değişiklik yapmadı. Orta sahada ise Musrati ve Gedson ikilisi görev alacak.

İşte Beşiktaşın derbi için yıkım planı Giovanni van Bronckhorsttan moral mesajı

Kara Kartal’ın hücum hattında Milot Rashica, Rafa Silva, Joao Mario ve Ciro Immobile görev alacak. Milli ara döneminde sakatlık yaşayan ve antrenmanlara katılamayan Semih Kılıçsoy’un yedek kulübesinde başlaması bekleniyor. Mario’nun ise ilk kez sol kanat forvet olarak sahaya çıkacağı tahmin ediliyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP