DOLAR 34,1727 -0.09%
EURO 37,7723 -0.17%
ALTIN 2.907,12-0,54
BITCOIN 2057173-1.8649%
İstanbul
20°

AÇIK

18:50

AKŞAMA KALAN SÜRE

İstanbul’da ‘Yeşil Gezegen GreenFest’ Çocuklar İçin Düzenleniyor
4 okunma

İstanbul’da ‘Yeşil Gezegen GreenFest’ Çocuklar İçin Düzenleniyor

ABONE OL
Ekim 3, 2024 08:49
İstanbul’da ‘Yeşil Gezegen GreenFest’ Çocuklar İçin Düzenleniyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çocuklarda çevre bilincini geliştirmeyi amaçlayan ‘Yeşil Gezegen’ projesi kapsamında, Vodafone Vakfı, Vodafone Türkiye Sürdürülebilirlik Ekibi ve Habitat Derneği iş birliğiyle düzenlenen ‘Yeşil Gezegen GreenFest’ etkinliği 4 Ekim’de İstanbul Planlama Ajansı Florya Kampüsü’nde gerçekleştirilecek.

‘Yeşil Gezegen’ projesi, çevreye duyarlı ve sürdürülebilirlik farkındalığına sahip nesiller yetiştirmeyi hedefliyor. 4 Ekim Cuma günü düzenlenecek olan ‘Yeşil Gezegen GreenFest’ etkinliği, çeşitli atölye çalışmaları, eğitimler ve ‘Gezegeni Koru’ temalı kısa film yarışmasıyla çocukları çevreye daha yakından tanıştıracak.

ÇEVRE TEMALI KISA FİLM YARIŞMASI

Festivalde düzenlenecek olan ‘Yeşil Bir Dünya İçin Kısa Filminle Sesini Duyur!’ başlıklı kısa film yarışması, 14-18 yaş aralığındaki lise öğrencilerine açık. Yarışmada, 10 dakika süren 5 film değerlendirilecek ve jüri tarafından finale kalan 5 filmden dereceye girenlere teknoloji hediye çekleri verilecek.

ATÖLYELER GÜN BOYU SÜRECEK

GreenFest’te, 7-18 yaş arası öğrencilere yönelik çeşitli atölye çalışmaları da düzenlenecek. Tohum Topu Yapımı, Geri Dönüştürülmüş Kağıt, Sök-Tak, Atıktan Sanat, İleri Dönüşüm Müzik, Sürdürülebilir Moda Organik Bez, İleri Dönüşüm Güneş Enerjisi, Dance4Fun Dans, Yapay Zeka, Yeşil Gezegen Dans Eden Kukla ve Yeşil Gezegenini Yarat gibi konuları ele alan atölye çalışmaları, çocuklara eğlenceli ve interaktif bir şekilde çevre bilinci kazandırmayı amaçlıyor.

Etkinlik hakkında ayrıntılı bilgi için ilgili web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Kültür Sanat

Kültür Sanat Vodafone İstanbul Etkinlik Eğitim Kültür Sanat Çevre Yaşam

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.