DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2153753-0.2499%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

05:06

SABAHA KALAN SÜRE

İstanbul’da Yağmur Nedeniyle İnşaat Duvarı Yıkıldı
12 okunma

İstanbul’da Yağmur Nedeniyle İnşaat Duvarı Yıkıldı

ABONE OL
Eylül 9, 2024 07:37
İstanbul’da Yağmur Nedeniyle İnşaat Duvarı Yıkıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul’da etkili olan şiddetli yağmurun sonucu Eyüpsultan’da bir inşaat alanındaki duvar çöktü. Yağmur suyu, inşaatın yanındaki binanın bodrum katına doldu. Ev sahibi Ünal Aburşu, su baskınından etkilenen bodrum katındaki evini göstererek, “Her şey mahvoldu, her şey kullanılamaz hale geldi,” dedi.

Olay, Eyüpsultan ilçesi Akşemsettin Mahallesi’nde öğleden sonra saat 11.00 sularında yaşandı. Yağmurun yoğunluğu nedeniyle, Akşemsettin Mahallesi’nde bulunan bir inşaat alanında su birikintileri oluştu. Suyun birikmesi, inşaat alanındaki bir duvarın yıkılmasına neden oldu. Duvarın yıkılmasıyla, karşısındaki binanın bodrum katı sular altında kaldı.

Duvarın yıkılması sonucu su bodrum kata doldu.

Bodrum katında oturan Ünal Aburşu, duvarın yıkılmaya başladığını fark edince müdahale etmeye çalıştı ancak başarılı olamayınca itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, suyu çekmek için çalışmalara başladı.

“İçeri atladım, su her yere yayıldı”

Evini su basan Ünal Aburşu, “Uyuyordum, kardeşim beni yağmurun şiddetinden uyandırdı. Yan tarafa baktığımda, her yer su içindeydi. Hemen herkesi dışarı çıkardım. Duvar çöktü ve bana da çarptı. Kendimi içeri atmaya çalıştım, su her yere yayıldı. Tüm eşyalarımız zarar gördü, her şey kullanılamaz hale geldi. Mobilya, yatak odası, çocuk odası… Her şey mahvoldu. Yan tarafta biriken su basınç yarattı ve duvarı yıktı. Duvar çökerken her şey daireye doldu,” diye anlattı.

Bodrum katındaki odaların tamamında oluşan hasar, cep telefonu kamerasına yansıdı. – İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Eyüpsultan istanbul 3-sayfa Güncel Bodrum İnşaat Yaşam

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.