DOLAR 34,1869 0.07%
EURO 38,3043 0.35%
ALTIN 2.898,43-0,73
BITCOIN 2174919-2.90409%
İstanbul
16°

HAFİF YAĞMUR

16:17

İKİNDİYE KALAN SÜRE

İstanbul’da Trafik Yoğunluğu Artıyor
6 okunma

İstanbul’da Trafik Yoğunluğu Artıyor

ABONE OL
Eylül 30, 2024 08:35
İstanbul’da Trafik Yoğunluğu Artıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul’un bazı bölgelerinde iş gününün ilk sabahında yoğun trafik yaşandı.

Okul saatlerinin başlaması ve iş gidenlerin yolculukları nedeniyle Anadolu ve Avrupa yakalarında D-100 kara yolu, TEM Otoyolu ve bağlantı yollarında yoğunluk arttı.

Avrupa Yakası’nda D-100 kara yolu üzerinde Küçükçekmece Yenibosna, Edirnekapı, Haliç Köprüsü girişi, Halıcıoğlu, Okmeydanı, Çağlayan, Mecidiyeköy ve Zincirlikuyu’nda trafik yoğunluğu gözlendi.

TEM Otoyolu’nda ise Bağcılar ile Esenler arasında trafik yoğunluğu vardı.

Mahmutbey Gişeler mevkisinde trafik akıcıydı, ancak TEM Otoyolu bağlantı yollarında yoğunluk sebebiyle araçlar yavaş ilerliyordu.

Anadolu Yakası’nda, Avrupa Yakası’na geçiş sağlayan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Avrasya Tüneli girişlerine giden ana ve ara yollarda yoğun trafik oluştu.

D-100 kara yolunda Pendik, Kartal, Maltepe ve Kadıköy mevkilerinde araçlar yavaş ilerledi.

Tuzla Aydıntepe yan yoldan D-100 kara yoluna katılım noktasında, Gebze yönünde meydana gelen bir kaza nedeniyle trafik yoğunluğu arttı.

TEM Otoyolu’nun Ataşehir, Ümraniye ve Kavacık mevkilerinde yoğunluk sebebiyle sürücüler yavaş ilerlediler.

Avrasya Tüneli’nin Anadolu-Avrupa istikametinde tünel girişindeki yoğunluk Göztepe’ye kadar uzandı.

Kartal Samandıra mevkisinde TEM bağlantı yolunda yapılan çalışmalar nedeniyle trafik yoğunluğu arttı. Kartal Sahili Turgut Özal Bulvarı’nda da yoğunluk görüldü.

Kentte toplu taşıma araçlarını kullanan yolcular, metro, metrobüs ve otobüs duraklarında yoğunluk oluşturdu. Metrobüs hattının Altunizade ve Mecidiyeköy duraklarında turnikelerden geçen yolcular kalabalıkla karşılaştı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Cep Trafik Haritası verilerine göre, sabah erken saatlerde kent genelindeki trafik yoğunluğu yüzde 72’ye ulaşırken, Avrupa Yakası’nda yüzde 60, Anadolu Yakası’nda ise yüzde 80 olarak ölçüldü.

Kaynak: AA / Güncel

Yerel Haberler istanbul Ulaşım Güncel trafik

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP