DOLAR 34,2555 0.04%
EURO 37,6569 0.06%
ALTIN 2.927,850,23
BITCOIN 21579401.77288%
İstanbul
23°

AÇIK

16:09

İKİNDİYE KALAN SÜRE

İstanbul’da ‘İz Bırakanlar’ Ödül Töreni Gerçekleşti
4 okunma

İstanbul’da ‘İz Bırakanlar’ Ödül Töreni Gerçekleşti

ABONE OL
Ekim 7, 2024 07:49
İstanbul’da ‘İz Bırakanlar’ Ödül Töreni Gerçekleşti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul’da gerçekleştirilen ‘İz Bırakanlar’ ödül töreni, sanat, spor, medya ve iş dünyasının önemli isimlerini bir araya getirdi. Demirören Haber Ajansı’nın sağlık muhabiri Özlem Yurtçu Karabulut, törende, sağlık haberciliği alanında yaptığı etkileyici çalışmalar nedeniyle ödüle layık görüldü.

‘İz Bırakanlar’ Zirvesi Ödül Töreni, sanat, spor, medya ve iş dünyasından tanınmış isimleri bir araya getirdi. Taksim’deki bir otelde düzenlenen tören, Ece Erken ve Dr. Ezgi Eryılmaz’ın sunuculuğunda gerçekleşti. Törene, oyuncu Nevra Serezli, Erhan Yazıcıoğlu, Timur Erk, Ertem Şener, Yavuz Bingöl, Umut Akyürek gibi birçok ünlü isim katıldı. Gecede, Türk Tiyatrosu’na İz Bırakan Kadın Oyuncu Ödülü’nü Nevra Serezli, Türk Tiyatrosu’na İz Bırakan Erkek Oyuncu Ödülü’nü Erhan Yazıcıoğlu, TV Spor kategorisinde İz Bırakan Spor Yorumcu Ödülü’nü Ertem Şener, Türk Halk Müziği kategorisinde Yavuz Bingöl, TV-Dizi kategorisinde En İyi Çıkış Yapan Oyuncu İz Bırakan Ödülü’nü Betigül Ceylan kazandı. Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Cengiz Köksal, geliştirdiği yeni ameliyat tekniğini tıp literatürüne kazandırarak tıp alanında İz Bırakanlar ödülünü almaya hak kazandı.

DEMİRÖREN MEDYA’YA 4 ÖDÜL

Medya dünyasının önemli isimlerinin de katıldığı gecede, sağlık haberleri kategorisinde yaptığı başarılı çalışmalarla Demirören Haber Ajansı’nın sağlık muhabiri Özlem Yurtçu Karabulut, ‘İz Bırakanlar’ ödülüne layık görüldü. Kanal D haber muhabiri İbrahim Konar, TV haberciliğindeki başarısıyla, Hürriyet Gazetesi Köşe Yazarı Fulya Soybaş Işık, gündemi belirleyen köşe yazılarıyla ve Hürriyet Gazetesi Kelebek Yazarı Mehmet Üstündağ, ilgi çekici magazin yazılarıyla ‘İz Bırakanlar’ ödülüne sahip oldular.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Kültür Sanat

Kültür Sanat İstanbul Sağlık Sanat Medya Spor

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP