DOLAR 34,2013 0.1%
EURO 38,1892 0.03%
ALTIN 2.900,64-0,66
BITCOIN 2171320-3.33047%
İstanbul
16°

PARÇALI BULUTLU

20:15

YATSIYA KALAN SÜRE

İstanbul’da İnternet Kafeye Ses Bombası Atıldı
5 okunma

İstanbul’da İnternet Kafeye Ses Bombası Atıldı

ABONE OL
Eylül 29, 2024 07:35
İstanbul’da İnternet Kafeye Ses Bombası Atıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Küçükçekmece’de Internet Kafeye Ses Bombası Atıldı

Geçtiğimiz gece saatlerinde İstanbul Küçükçekmece’de faaliyet gösteren bir internet kafe, motosikletli iki şahıs tarafından hedef alındı. Şahıslar kafe kapalıyken ses bombası fırlatarak olay yerinden kaçtılar.

Olay, Yeni Mahalle, Salih Tamcı Sokak’ta saat 00:30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, iki şahıs kafeye doğru bir ses bombası fırlattı. Patlama büyük bir gürültüyle gerçekleşti ve çevrede paniğe yol açtı. Neyse ki patlamada can kaybı veya yaralanma yaşanmadı.

Olay sonrası ihbar üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri olay yerini şeritle çevirerek güvenlik önlemi aldı ve olay yeri inceleme ekipleri patlamanın yaşandığı noktada incelemelerde bulundu.

Patlamanın yaşandığı internet kafenin komşusu olan Turan Tüfekçi, o anı şöyle anlattı: “Dükkanda televizyona bakıyordum. Malların eksiklerini tamamlayıp toparlanıyorduk. Bir anda müthiş bir patlama sesi duyduk. Büyük bir bomba veya doğalgaz patlaması olduğunu düşündüm. Dışarı çıktığımda toz bulutu görmüştüm. Daha sonra arkadaşlarla birlikte polisi aradık. Yapanları tanımıyorum, bilgim yok. Kafe kapalıymış, genelde gece 1 veya 2’ye kadar açıktı, fakat o gece kapatmışlardı. Toz bulutu dükkanımıza kadar ulaşmıştı ama içeride kimse yokmuş. Sonradan kafe sahipleri evlerinden geldiler. Şu an polis olayı inceliyor.”

Polis ekipleri kaçan şahısları yakalamak ve patlamanın nedenini araştırmak için inceleme başlattı.

Yerel Haberler Küçükçekmece istanbul Güvenlik Olaylar 3-sayfa Güncel Polis Suç

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP