DOLAR 34,1210 0.27%
EURO 38,1100 0.1%
ALTIN 2.876,151,67
BITCOIN 2144897-0.71722%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:17

SABAHA KALAN SÜRE

İstanbul Havalimanı, Zafer Yolu Projesiyle Kütahya’daki Okula Destek Verdi
9 okunma

İstanbul Havalimanı, Zafer Yolu Projesiyle Kütahya’daki Okula Destek Verdi

ABONE OL
Ağustos 30, 2024 10:48
İstanbul Havalimanı, Zafer Yolu Projesiyle Kütahya’daki Okula Destek Verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı anmak amacıyla başlattığı “Zafer Yolu” projesini üçüncü yılında da sürdürüyor. Projenin bu yılki hedefi Kütahya’daki Fuat Paşa Ortaokuluna bilişim teknolojileri sınıfı ve 3 bin kitaplık bir kütüphane kazandırmak oldu.

İGA’nın açıklamasına göre, 2021 yılında Milli Eğitim Bakanlığı ile ortaklaşa başlatılan “Zafer Yolu” projesi, Büyük Taarruz’un başladığı Afyonkarahisar’ın Garipçe köyündeki okulun temel tadilatını üstlenerek, modern bir bilgisayar laboratuvarı ve spor salonu inşa etmişti. Proje daha sonra Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesindeki Kınık Köy Okulu ve Karacaören İlkokulu’nda da devam etti.

Bu yıl da “Zafer Yolu” projesi kapsamında Kütahya’daki Fuat Paşa Ortaokuluna bilişim teknolojileri sınıfı ve 3 bin kitaplık bir kütüphane kuruldu. İGA, projeyi gelecek yıllarda da Eskişehir, Bursa, Balıkesir, Manisa ve İzmir’deki köy okullarına taşıyarak sürdürme planları yapıyor.

30 Ağustos Zafer Bayramı, İstanbul Havalimanı’nda coşkulu bir şekilde kutlandı. Terminal bayraklarla süslendi, yolculara Türk bayrağı dağıtıldı ve bando eşliğinde bir yürüyüş düzenlendi. Büyük Zafer’in 102. yıl dönümü, İstanbul Havalimanı’nda gurur ve coşkuyla kutlandı.

Milli Eğitim Bakanlığı İstanbul Havalimanı Kütahya İGA Eğitim Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.