DOLAR 34,1550 0.16%
EURO 38,0422 -0.15%
ALTIN 2.882,950,29
BITCOIN 21597820.87893%
İstanbul
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:25

İKİNDİYE KALAN SÜRE

İş Sanat, ‘İstanbul’un Resmi’ Sergisini Ankara’da Sanatseverlerle Buluşturuyor
4 okunma

İş Sanat, ‘İstanbul’un Resmi’ Sergisini Ankara’da Sanatseverlerle Buluşturuyor

ABONE OL
Eylül 23, 2024 10:35
İş Sanat, ‘İstanbul’un Resmi’ Sergisini Ankara’da Sanatseverlerle Buluşturuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İş Sanat, sanatseverlere büyük beğeni toplayan “İstanbul’un Resmi” sergisini Ankara Sanat Galerisi’nde sunuyor. Sergi, İktisadi Bağımsızlık Müzesi’nin ikinci katında yer alıyor.

Bu sergi, Türkiye İş Bankası Resim Heykel Müzesi’nin bir yıl boyunca süren ilk süreli sergisi olarak, ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. Bankanın sanat koleksiyonundan seçilen İstanbul temalı resimler, Anadolu ve Avrupa yakalarının manzaralarını sergilerken, Ankara’da da sanatseverlerle buluşuyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamında düzenlenen sergi, 21 Eylül Cumartesi günü Ankara’da açıldı. Sergi, özellikle 20. yüzyıl ortalarına ait görsel belgelerle, ziyaretçileri İstanbul’un sokaklarında dolaştırıyor.

“Hafta sonu 3 farklı sergi”

İktisadi Bağımsızlık Müzesi, bu hafta sonundan itibaren üç farklı sergiye ev sahipliği yapıyor. “İstikbalinizin Emniyeti – Türkiye’nin Bankasıyla Bir Asır” sergisi, müzenin ikinci katında yer alırken, “İstanbul’un Resmi” sergisi üçüncü kattaki Ankara Sanat Galerisi’nde sergileniyor. 5’inci katta ise “Yazan-Çizen Latif Demirci” sergisi ziyaretçileri bekliyor. Tüm sergiler, Pazartesi hariç, her gün 10.00-18.00 saatleri arasında ücretsiz olarak ziyaret edilebiliyor.

“İstanbul’un Resmi” ve “Yazan-Çizen Latif Demirci” sergi kitaplarına, Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları internet sitesi, RHM Dükkanı, Pazarama ve seçkin kitapçılar aracılığıyla ulaşabilirsiniz. – ANKARA

Kültür Sanat Etkinlik İstanbul Ekonomi Turizm ankara Kültür Sanat

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.