DOLAR 34,0004 -0.19%
EURO 38,0601 0.39%
ALTIN 2.829,160,95
BITCOIN 21606284.82828%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:16

SABAHA KALAN SÜRE

İranlı Turistler Van Gölü’nde Köpük Partisi Yapıyor
15 okunma

İranlı Turistler Van Gölü’nde Köpük Partisi Yapıyor

ABONE OL
Ağustos 18, 2024 07:55
İranlı Turistler Van Gölü’nde Köpük Partisi Yapıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Okulların tatiliyle birlikte Van’a akın eden İranlı turistler, Van Gölü’nün masmavi sularında köpük partisinin coşkusunu yaşıyor. Teknelerle açılıp eğlenceye doyuyorlar.

Van’ın sunduğu her güzelliği deneyimlemek isteyen İranlı turistler, tatilin tadını çıkarıyor. Akşamları şehirdeki mekanlarda eğlenirken, gündüzleri ise Van Gölü’nün serin sularında yüzmenin keyfini çıkarıyorlar. Alışverişe olan ilgileriyle de Van ekonomisine önemli bir katkı sağlıyorlar. Cadde ve sokakları gezip alışveriş yapıyor, Van Gölü’nün eşsiz güzelliğine tanıklık ediyorlar.

Sinan Başak tarafından hayata geçirilen Liman Tour Sinan Kaptan gemisi, İranlı turistlere Van Gölü’nün büyüsünü yaşatıyor. 350 kişi kapasiteli ve 4 kattan oluşan gemi, dans eden, yemek yiyen ve eğlenen İranlı turistleri ağırlıyor. Köpük partisinin ardından serin sulara atlayan turistler, unutulmaz anlar yaşıyor.

Turizm sektöründe uzun yıllardır hizmet veren Sinan Kaptan, Van turizmini canlandırmayı hedefliyor. İran ve Iraklı turistleri Van’a getirerek, kentin güzelliklerini tanıtıyor. “Güzel bir memleketimiz ve güzel bir denizimiz var. İranlıları, Iraklıları getirerek Van’ın güzelliklerini gösteriyoruz. Amacımız memleketimizi canlandırmaktır,” diyor.

İki yıllık bir çalışma sonucunda inşa edilen Liman Tour Sinan Kaptan gemisi, Haziran ayından beri Van Gölü’nde hizmet veriyor. Yerli ve yabancı turistlere hizmet veren gemi, 350 kişi kapasiteli olup, makine daireleri, personel kabinleri, soyunma kabinleri, restoran, ofis, mini bar, kaptan köşkü, DJ platformu ve yüzme platformu gibi alanları içeriyor. Düğün, nişan ve diğer büyük organizasyonlar için de ideal bir mekan sağlıyor. Sinan Kaptan, “Gemimiz Van Gölündeki en büyük gemi olup, özel bir gemidir. Balans tankları sayesinde fırtınaya karşı dayanıklı bir şekilde inşa edildi,” şeklinde konuşuyor.

Günde 2 ila 4 sefer düzenleyen gemi, Van Gölü’nde demirleyerek, misafirlerine iki saat boyunca yemek, içecek ve yüzme imkanı sunuyor. Ardından Van’a geri dönerek turu tamamlıyor.

İranlı turistler ise bu hizmeti oldukça memnuniyetle karşıladıklarını belirtiyor. Bu tür organizasyonların İranlı turistlerin Van’a daha sık gelmesine katkıda bulunduğunu söylüyorlar. – VAN

Alışveriş Van Gölü Ekonomi Tatil İran van Turizm Yerel Ekonomi Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP