DOLAR 34,1142 0.28%
EURO 38,1059 0.12%
ALTIN 2.866,331,32
BITCOIN 21719712.45521%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

16:29

İKİNDİYE KALAN SÜRE

İranlı Turistler Van Esnafını Sevindiriyor
8 okunma

İranlı Turistler Van Esnafını Sevindiriyor

ABONE OL
Ağustos 10, 2024 07:55
İranlı Turistler Van Esnafını Sevindiriyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Van’a gelen İranlı turistler, özellikle zor zamanlar geçiren esnaf için bir nefes alma fırsatı sunuyor. Her tatil döneminde şehri ziyaret eden İranlılar, turizm sektörünün yanı sıra diğer sektörlere de canlılık katıyor.

Okulların tatilde olmasının da etkisiyle, Van sokaklarında İranlı turistlerin hareketliliği gözleniyor. Gün boyu alışveriş yapan turistler, esnafa can suyu olurken, akşamları eğlence mekanlarında da keyifli vakit geçiriyorlar.

Esnaf ise İranlı turistlerin Van ekonomisine önemli katkılar sağladığını belirtiyor. Etçi Sinan Usta, “İranlılar sadece konaklama için değil, restoranlardan giyim mağazalarına, mobilyacılardan taksicilere kadar her sektöre katkı sağlıyorlar. İran turizmi, Van için inanılmaz bir fırsat. Özellikle bu yıl işler daha da kötüleşmişti. İran turistlerinin gelmesi, şehre bir nebze canlılık getirdi. Gece geç saatlere kadar sokaklar cıvıl cıvıl. Esnaf olarak İranlı misafirlerimize iyi davranmalı, onların konforunu sağlamalıyız. Onlar bizim için çok değerli.” şeklinde görüşlerini dile getiriyor.

İranlı turistler ise Van’da olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, diğer İranlılara da Van’ı ziyaret etme çağrısı yapıyorlar. – VAN

Tatil İran van Turizm Ekonomi Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP