DOLAR 34,1548 0.16%
EURO 38,0390 -0.16%
ALTIN 2.881,130,22
BITCOIN 21689091.17679%
İstanbul
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:25

İKİNDİYE KALAN SÜRE

İmamoğlu’nu hedef alınca Mansur Yavaş’tan uyarı gelmişti! Yüksel Arslan istifasını duyurdu
6 okunma

İmamoğlu’nu hedef alınca Mansur Yavaş’tan uyarı gelmişti! Yüksel Arslan istifasını duyurdu

ABONE OL
Eylül 23, 2024 07:56
İmamoğlu’nu hedef alınca Mansur Yavaş’tan uyarı gelmişti! Yüksel Arslan istifasını duyurdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti’den istifa ederek bağımsız milletvekili olan Yüksel Arslan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda isim vermeden CHP’yi ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu hedef alan ifadeler kullandı. Bu paylaşım siyasette büyük yankı uyandırdı.

“PROJE ÇOCUK DENİR, MUSTAFA KEMAL’İN ASKERİ DENMEZ”

Arslan paylaşımında, “Kurucu iradenin, Atatürk’ün ortaya koyduğu kuruluş ilkelerinin düşmanlarıyla el ele olanlar, ‘Mustafa Kemal’in Askeri’ olamaz” diyerek bazı siyasilerin kariyer basamaklarını tırmanmak için “Avrupa başkentlerine kapı araladığını” iddia etti. Ayrıca, “Tek derdi kendi kariyeri ve ona çizilen rotada yürümek olana, ‘Proje Çocuk’ denir, ‘Mustafa Kemal’in Askeri’ denmez” ifadelerini kullandı.

YAVAŞ: KENDİSİNE TAVSİYEM BU TWİTİ SİLMESİDİR

Arslan’ın bu sözlerine sert tepkiler gelirken, ABB Başkanı Mansur Yavaş da sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Yavaş, “Bağımsız milletvekili Sayın Arslan’ın bu açıklamalarını ve yayınladığı metni onaylamadığımın bilinmesini isterim. Ayrıca iyi bilinmelidir ki bu tür açıklamalar benim siyaset tarzıma uymamaktadır. Kendisine tavsiyem bu twiti silmesidir” dedi.

İmamoğlu'nu hedef alınca Mansur Yavaş'tan uyarı gelmişti! Yüksel Arslan istifasını duyurdu

ARSLAN’DAN İSTİFA AÇIKLAMASI GELDİ

Yüksel Arslan, Yavaş’ın bu tepkisi üzerine ASKİ Spor Kulübü Başkanlığı görevinden istifa edeceğini açıkladı. Bir dönem Yavaş’ın özel kalem müdürlüğünü de yapan Arslan, gazeteci Gürkan Hacır’a yaptığı açıklamada, “Bu paylaşımdan Mansur Bey’in kesinlikle haberi yok. Ben İmamoğlu’nu kastetmedim. Ama öyle anlaşıldığını görüyorum. Ben Mansur ağabeye asla zarar vermeyi düşünmem. Ama görünen o ki istemeden de olsa zarar veriyorum. Bu yüzden pazartesi sabah ASKİ Spor Kulübü Başkanlığı’ndan da ayrılacağım” dedi.

Kaynak: ANKA / Ekim Devrim Manduz – Politika

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yerel Haberler Ekrem İmamoğlu Sosyal Medya Milletvekili Mansur Yavaş Mansur Yavaş ASKİ Spor Politika 3-sayfa Ankara Medya

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.