DOLAR 34,4676 0.32%
EURO 37,2859 0.45%
ALTIN 2.997,871,49
BITCOIN 2331639-1.01164%
İstanbul
14°

PARÇALI BULUTLU

05:48

SABAHA KALAN SÜRE

İlker Gönen kim? Yenidoğan Çetesi Dr. İlker Gönen hangi hastanede çalışıyor?
11 okunma

İlker Gönen kim? Yenidoğan Çetesi Dr. İlker Gönen hangi hastanede çalışıyor?

ABONE OL
Ekim 19, 2024 08:45
İlker Gönen kim? Yenidoğan Çetesi Dr. İlker Gönen hangi hastanede çalışıyor?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul’da bebekleri anlaşmalı hastanelere yönlendirerek haksız kazanç elde eden ve ihmali davranışları sonucunda bebeklerin ölümüne sebep olan bir çetenin faaliyetleri sonucunda hazırlanan fezleke, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından iddianameye dönüştürüldü. Örgüt lideri Fırat Sarı ve örgüt yöneticisi İlker Gönen hakkında 324 yıl 3 aya kadar hapis cezası talep edilen iddianamenin dehşet verici detayları ortaya çıktı. İlker Gönen kim ve Yenidoğan Çetesi Dr. İlker Gönen hangi hastanede çalışıyor?

YENİDOĞAN ÇETESİ NEDİR?

Bebekleri anlaşmalı hastanelere yönlendirerek haksız kazanç sağlayan ve ihmali davranışlarda bulunarak bebeklerin ölümüyle sonuçlanan bu çete hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı ve fezleke hazırlandı. Fezleke, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderildi ve iddianame olarak kabul edildi. Bakırköy 22. Ağır Ceza Mahkemesi’nin iddianameyi kabul etmesi halinde, sanıkların yakın zamanda yargılanmasına başlanacak.

İddianamede yer alan ürkütücü ayrıntılar ortaya çıktı.

“Amaç SGK’dan daha yüksek ödeme almak”

İddianamede 47 şüpheli ve 19 sağlık kuruluşu belirtilirken, 10 bebeğin hayatını kaybettiği belirtildi. Fırat Sarı liderliğindeki ve İlker Gönen ile Gıyasettin Mert Özdemir’in yönettiği suç örgütünün amacının, devraldıkları yenidoğan yoğun bakım ünitelerinde 112 sevk sistemini devre dışı bırakarak doluluk oranlarını artırmak, hastalara yanlış basamak tanımları yaparak SGK’dan daha yüksek ödemeler almak olduğu belirtildi.

İLKER GÖNEN KİM?

İlker Gönen hakkında detaylı bilgiler henüz paylaşılmadı. Sayfamızı takip edebilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.