DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21569150.64504%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

05:18

SABAHA KALAN SÜRE

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Bağımlılıkla Mücadele Çağrısı Yaptı
10 okunma

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Bağımlılıkla Mücadele Çağrısı Yaptı

ABONE OL
Eylül 11, 2024 08:45
İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Bağımlılıkla Mücadele Çağrısı Yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, bağımlılıkla mücadele konusunda önemli bir mesaj paylaştı. Altun, medyanın bağımlılıkla mücadelede önemli bir araç olduğunu vurgulayarak, teknolojinin bağımlılık oluşturan yönlerinin de etkin bir şekilde ortadan kaldırılması gerektiğini belirtti.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Bağımlılıkla Mücadele Yüksek Kurulu toplantısının, bağımlılığa karşı verilen mücadelenin güçlenmesine katkı sağlayacağına inandığını ifade eden Altun, dijital bağımlılığın çağımızın önemli sorunlarından biri olduğunu hatırlattı. İletişim Başkanlığı ve ilgili kurumların, dijital teknolojilerin zararlı etkilerinden çocukları, gençleri ve aileleri korumak için çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

‘BAĞIMLILIĞA DEĞİL, YAŞAMA SARIL’

Altun, bağımlılıkla mücadelede medyanın etkin kullanımı ve teknolojinin zararlı yönlerinin ortadan kaldırılmasının önemini vurguladı. Bu kapsamda koruyucu ve önleyici eğitim çalışmaları için sivil toplum, özel sektör ve vatandaşların katılımının büyük önem taşıdığını belirtti. Çocukların ve gençlerin dijital teknolojileri ve medyayı etkin ve faydalı bir şekilde kullanabilmesi, bağımlılığa karşı mücadelenin temel hedeflerinden biri olduğunu ifade eden Altun, “Bağımlılığa değil, yaşama sarıl” çağrısı yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fahrettin Altun Teknoloji Sağlık Güncel Medya

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP