DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21592590.45032%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:17

SABAHA KALAN SÜRE

İkinci fragmanıyla nefes kesti! Masum aşka ilk kurşun
9 okunma

İkinci fragmanıyla nefes kesti! Masum aşka ilk kurşun

Kanal D’nin merakla beklenen yeni dizisi ‘Güzel Aşklar Diyarı’ndan ikinci tanıtım yayınlandı. Tutkulu bir aşkla başlayan fragmana, faili meçhul cinayet sahnesi damga vurdu.

ABONE OL
Eylül 10, 2024 07:13
İkinci fragmanıyla nefes kesti! Masum aşka ilk kurşun
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle dikkat çeken “Güzel Aşklar Diyarı”, yayınlanmadan önce bile ilgi çekici tanıtım filmleriyle izleyicilerin merakını cezbetti. Kanal D’nin iddialı projeleri arasında yer alan dizi, ikinci fragmanıyla heyecanı doruk noktasına taşıdı.

Kapadokya’nın büyüleyici atmosferinde, masum bir aşkın bir ailenin hayatını nasıl altüst ettiğini gözler önüne seren tanıtımda, Arhan (Burak Berkay Akgül)’ın “Deniz (Özgü Kaya) benim karım, yeri de benim yanım” sözleri dikkat çekti. Düğün salonunda başlayan ve faili meçhul bir cinayetle hastane koridorlarında son bulan fragman, izleyiciye güçlü bir senaryonun ve gerilimin sinyalini verdi.

Yönetmen koltuğunda Mahsun Kırmızıgül’ün oturduğu, kadrosunda Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan, Ege Kökenli, Özgür Emre Yıldırım, Ekin Aksoy ve Berkan Şal gibi deneyimli isimleri buluşturan “Güzel Aşklar Diyarı”, yakında Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP