DOLAR 34,2481 0%
EURO 37,7282 -0.03%
ALTIN 2.885,11-0,05
BITCOIN 2132375-1.49175%
İstanbul
23°

AÇIK

05:38

SABAHA KALAN SÜRE

İçişleri Bakanı Yerlikaya’dan Kadına Şiddet ile Mücadele Vurgusu
9 okunma

İçişleri Bakanı Yerlikaya’dan Kadına Şiddet ile Mücadele Vurgusu

ABONE OL
Ekim 6, 2024 07:45
İçişleri Bakanı Yerlikaya’dan Kadına Şiddet ile Mücadele Vurgusu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek kentteki son olaylar hakkında bilgi aldı. Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ülkenin huzurunu sağlamak için kadın haklarına ve özgürlüklerine önem verdiklerini vurguladı.

“Kadınlara şiddet gösterenlere ve huzurunu bozanlara rahat nefes aldırmayacağız,” diyen Bakan Yerlikaya, Jandarma, Emniyet ve Sahil Güvenlik güçlerinin huzurun teminatı olduğunu belirtti. İstanbul’un güvenliğini sağlamak amacıyla ekip sayılarını artırdıklarını ve 2024’ün ilk yarısında İstanbul Emniyetine yaklaşık 7 bin personel ve yeni araçlar eklediklerini ifade etti.

Bu sayede, gündüz ve gece ekip sayısını iki katına çıkardıklarını ve personel sayısını artırmanın mahalle ve sokak düzeyinde güvenliği sağlamak için olduğunu belirtti. Bakan Yerlikaya, Emniyet güçlerinin her zaman milletin emrinde olduğunu ve suçla mücadeleyi yılın 365 günü sürdüreceklerini vurguladı. Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner’e Allah’tan rahmet diledi ve Beyoğlu’nda tacize uğrayan kadına da geçmiş olsun dileklerini sundu.

İçişleri Bakanı Yerel Haberler Kadına şiddet Politika İstanbul Güvenlik 3-sayfa Sağlık

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.