DOLAR 34,1179 0.28%
EURO 38,1109 0.12%
ALTIN 2.875,141,64
BITCOIN 2144318-0.60707%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:17

SABAHA KALAN SÜRE

Icardi'den Mourinho'ya olay gönderme: Büyük takımlarda çalışırken böyle konuşmazdı
3 okunma

Icardi'den Mourinho'ya olay gönderme: Büyük takımlarda çalışırken böyle konuşmazdı

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, Süper Lig'in ikinci haftasında oynanacak olan Konyaspor mücadelesi öncesinde açıklamalarda bulundu. İşte...

ABONE OL
Ağustos 14, 2024 07:33
Icardi'den Mourinho'ya olay gönderme: Büyük takımlarda çalışırken böyle konuşmazdı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray’ın yıldızı Mauro Icardi, sabah antrenmanından önce basın mensuplarıyla buluştu. Hatayspor karşısında takımının ilk golünü atan Arjantinli golcü, keyifli bir şekilde şunları söyledi:

“Şanslıyız ki ilk maçımızı kazandık. Geçen iki sezonda ligdeki ilk maçlarımızda biraz daha hata yapmıştık. Bu sezon evimizde galibiyetle başladık, bu da bizi mutlu ediyor. Gelecek için de aynı şekilde mücadele edeceğiz. İki sezon boyunca inanılmaz bir mücadele verdik, çok çalıştık ve şampiyon olduk. Tabii ki gelişmeye devam etmek için çalışıyoruz, hepimiz hedefimize doğru ilerleyeceğiz.”

‘FENERBAHÇE’NİN ELENMESİ ÜZGÜN ETTİ’

 

“Herkes biliyor, Fenerbahçe bizim rakiplerimizden biri. Şampiyonlar Ligi’nden elenmeleri Türkiye için üzücü oldu. En önemli ligde oynamak herkesin istediği bir şey. Bu sezon biz de playoff’ta mücadele edeceğiz. Bugünlerde sosyal medya, iletişim için önemli bir araç. Geçen sezon saha dışında bazı olaylar yaşandı. Bu olayları, gülmek ve farklı bir bakış açısıyla değerlendirmek için kullandık.

İki yıldır saha dışında bize karşı birçok şey yapıldı. Biz her zaman sahaya odaklandık ve iki sezondur şampiyon olduk. Bizi durdurmaya çalıştılar, ancak herkese rağmen şampiyon olduk. Başarısız oldular. İlk yılımda üst üste 14 maç kazanma rekoru kırdık, ikinci yılda ise 17 maç üst üste kazandık. Bu gibi başarılar, rakibi rahatsız edebilir.

MOURINHO’YA GÖNDERME

Mourinho gibi büyük bir hoca, bu kadar önemsiz bir konuyu bu şekilde ele alması ilginç. Büyük takımlarda çalışırken böyle konuştuğunu hatırlamıyorum.

Galatasaray buradaki en büyük kulüp ve Galatasaray’a karşı konuşulacaktır. Bizim özel bir hocamız var ve herkese karşı hep beraber mücadele edeceğiz. Sezon başında bu tür söylemler başlatmak mantıklı değil. Biz futbola odaklanacağız. İki sezonun ödülünü, sahaya odaklanarak aldık.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP