DOLAR 34,1179 0.02%
EURO 38,2334 0.16%
ALTIN 2.916,570,08
BITCOIN 21757180.35521%
İstanbul
24°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

İbrahim Olawoyin Alanyaspor maçından umutlu
7 okunma

İbrahim Olawoyin Alanyaspor maçından umutlu

Çaykur Rizespor'un Nijeryalı futbolcusu İbrahim Olawoyin, ligde bu hafta deplasmanda oynayacakları Alanyaspor maçından iyi bir sonuç almak istediklerini...

ABONE OL
Eylül 25, 2024 09:33
İbrahim Olawoyin Alanyaspor maçından umutlu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacak. Karşılaşma 28 Eylül Cumartesi günü saat 19.00’da başlayacak. Rizespor, bu önemli maçın hazırlıklarını Mehmet Cengiz Tesisleri’nde, Teknik Direktör İlhan Palut’un önderliğinde sürdürüyor. Antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Nijeryalı futbolcu İbrahim Olawoyin, sezonun henüz başında olduklarını ve takımın daha iyiye gideceğini vurguladı.

“Takım olarak mevcut durumun farkındayız ve bu bizim için zorlu bir süreç. Sezon başından beri bu şekilde bir planımız yoktu. 4 maçı kaybettik ancak takım olarak birlik içinde çalışarak bu durumu tersine çevirmek istiyoruz. Sezon yeni başladı ve hem bireysel olarak hem de takım olarak kendimizi geliştirerek daha iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Bu sezon aramıza yeni oyuncular katıldı ve yeni bir takım oluşturduk diyebiliriz. Birbirimizi tanımamız biraz zaman alacak. Alanyaspor karşısında da iyi bir sonuç elde edeceğimizden eminim.” diyen Olawoyin, takımın moralinin yüksek olduğunu ve Teknik Direktör İlhan Palut’un onları motive ettiğini belirtti.

“İlhan hocamız elinden gelenin en iyisini yapıyor ve kimsenin moralinin bozulmasına izin vermiyor. Biz de bu sonuçları beklemiyorduk ancak daha sıkı çalışarak ve motivasyonumuzu yüksek tutarak hocamızın bize olan desteğiyle ilerleyeceğiz. Gol atamama konusunda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve elimizden gelenin en iyisini yapacağız.” şeklinde konuşan 26 yaşındaki futbolcu, takımın başarılı olacağına olan inancını dile getirdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP