DOLAR 34,2400 -0.04%
EURO 37,4837 -0.44%
ALTIN 2.869,83-0,58
BITCOIN 2083260-2.31356%
İstanbul
23°

KAPALI

SABAHA KALAN SÜRE

İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Okan Buruk sözleri: Çok gergin…
11 okunma

İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Okan Buruk sözleri: Çok gergin…

4 büyük kulübün başkanlarının katıldığı Riva'daki toplantıda, TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Fenerbahçe Başkanı Ali...

ABONE OL
Ekim 9, 2024 07:33
İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Okan Buruk sözleri: Çok gergin…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, geçtiğimiz gün Riva’da düzenlediği kahvaltıda 4 Büyükler’in başkanlarını ağırladı. Toplantıda, kulüplerin başkanları arasında ilginç sohbetler yaşandı.

3 saatlik kahvaltının bir bölümünde Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Acun Ilıcalı’nın basın toplantısında kendilerini hedef aldığını belirterek rahatsızlık duyduklarını dile getirdi. Ali Koç ise Acun Ilıcalı’nın yalnızca haklarını koruduğunu ve buna karşılık vermekten başka bir çareleri olmadığını ifade etti.

“OKAN BURUK ÇOK GERGİN”

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, toplantıda Okan Buruk’un saha kenarında çok gergin davrandığını belirterek bu durumu dile getirdi.

“BİZİM HAKKIMIZI KORUYOR”

Dursun Özbek ise Okan Buruk’un tüm teknik direktörler gibi kendilerinin haklarını koruduğunu vurgulayarak bunun normal olduğunu belirtti.

İbrahim Hacıosmanoğlu, kulüp başkanlarından kamuoyunu kışkırtıcı açıklamalardan uzak durmalarını istedi ve yayın gelirlerini artıracakları müjdesini verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.