DOLAR 34,0004 -0.19%
EURO 38,0601 0.39%
ALTIN 2.829,160,95
BITCOIN 21606284.82828%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:16

SABAHA KALAN SÜRE

İBB Arnavutköy’de Hafriyat Kamyonlarına Denetim Yaptı
7 okunma

İBB Arnavutköy’de Hafriyat Kamyonlarına Denetim Yaptı

ABONE OL
Ağustos 10, 2024 07:36
İBB Arnavutköy’de Hafriyat Kamyonlarına Denetim Yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü, Zabıta ve Jandarma ekipleri Arnavutköy’de hafriyat kamyonlarına yönelik bir denetim gerçekleştirdi.

Denetimler, Arnavutköy Germe mevkiinde gerçekleştirildi ve ekipler, kamyonların ve şoförlerin Taşıma İzin Belgesi, Taşıma Kabul Belgesi ve Araç Takip Sistemleri’ne sahip olup olmadığını kontrol etti.

“BELGE KONTROLÜ YAPIYORUZ”

İBB Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Ayşen Erdinçler, hafriyat yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde düzenli denetimler yaptıklarını belirtti. Bu denetimlerin, hafriyat taşımacılığının daha nizami bir şekilde yürütülmesini sağlamayı hedeflediğini vurgulayan Erdinçler, “Hem İBB zabıta, hem emniyet güçleri hem de ilçe zabıtalarıyla ortak çalışıyoruz. Amaç, hafriyat taşıyan araçlarda belge kontrolü yaparak, daha düzenli bir taşımacılık sağlamaktır,” dedi.

img

Galatasaray’dan ayrılıyor! İşte Zaha’nın yeni adresi

img

Süper Lig kulübünün forma tanıtımı olay oldu

img

Havalimanında bagaj taşıma bandına sıkışan kadın, hayatını kaybetti

BELGESİ OLMAYANLARA 116 BİN LİRALIK CEZA

Erdinçler, hafriyat taşıma izin belgesi ve hafriyat taşıma kabul belgelerinin denetlendiğini belirterek, “Eksik belgesi olan kamyonlara ayrı ayrı yasal işlem uygulanıyor. İzin belgesi olmayan kamyonların yükleri, teslim aldıkları şantiyeye geri boşaltılıyor ve ancak o zaman boş olarak gitmelerine izin veriliyor,” dedi. Araç takip sistemlerinin önemine değinen Erdinçler, “Bu cihazlar sayesinde kamyonların hareketlerini ve yüklerini takip edebiliyoruz. Tüm bu denetimler hafriyat taşımacılığının daha düzenli hale getirilmesi için yapılıyor. Şu an sadece belge kontrolü yapıyoruz ve belgesi olmayanlara 116 bin TL ceza uygulanıyor,” diye ekledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi Arnavutköy İstanbul Çevre İstanbul Ekonomi Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP